Ms. Pompka 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 EJ nie pozabijajcie sie tutaj bo mięcha już mam dość po świętach Cytuj
OgnistyMeteor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zawisza BydgoszczŁKS ŁódźGKS Tychy górnik WałbrzychWisła Kraków Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Twoja wypowiedź nie ma sensu :roll: Wolisz szachy? xD To jest dopiero extremalny sport :lol: twoja tym bardziej właśnie tak może jak ma troche rozumu i umie pomyśleć to jak sobie zagra w szachy to też na turniejach może zgarnąć troche kasy (w piłce też) :lol::lol::lol: Chodziło mi o zupełnie co innego ale widze że nie zrozumiałeś ;pale nie rozumiem tych ludzi którzy "kochają" jakiś klub i z miłości do niego mogą kogoś pobić To jest już zupełnie inny temat... Cytuj
kozaczysko 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Twoja wypowiedź nie ma sensu :roll: Wolisz szachy? xD To jest dopiero extremalny sport :lol: twoja tym bardziej właśnie tak może jak ma troche rozumu i umie pomyśleć to jak sobie zagra w szachy to też na turniejach może zgarnąć troche kasy (w piłce też) ja osobiście nie mam ulubionego klubu (lubię sobie czasem pograć ) ale nie rozumiem tych ludzi którzy "kochają" jakiś klub i z miłości do niego mogą kogoś pobić :???: To co kochasz szachy ? Nazywasz je po imieniu? Cytuj
maki99 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 A mam pytanie... Który chodzi na mecze swojego klubu ? :arrow: Ja chodzę (HOOLIGANS FROM ARKA!!!!!!!!!!!!) Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 GKS KATOWICE KING !!! oczywiście chodzę na każdy mecz chyba że mi coś wypadnie :mrgreen: Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 W żyłach szlachetna krew. W sercu Poznański LECH !!! :mrgreen: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Twoja wypowiedź nie ma sensu :roll: Wolisz szachy? xD To jest dopiero extremalny sport :lol: twoja tym bardziej właśnie tak może jak ma troche rozumu i umie pomyśleć to jak sobie zagra w szachy to też na turniejach może zgarnąć troche kasy (w piłce też) ja osobiście nie mam ulubionego klubu (lubię sobie czasem pograć ) ale nie rozumiem tych ludzi którzy "kochają" jakiś klub i z miłości do niego mogą kogoś pobić :???: Ja się tutaj zgodzę wolę na desce pojeździć niż siedzieć na stadionie z pseudo kibicami I tak apropo's to od kiedy piłka nożna to extremalny sport Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 LOL, żal mi takich ludzi wiesz, bo ty myślisz że na stadionie są tylko pseudo kibice A tak naprawde ten kto nie chodzi na mecze to gówno wie za przeproszeniem Ja chodze na mecze od 7 roku życia i NIC nigdy mi się nie stało :???: A w TV jak coś powiedzą o kibicach to tylko o tym że sie biją, a jak jest super atmosfera, oprawy to nic nie powiedzą : : : [ Dodano: 2008-01-02, 14:22 ] I tak apropo's to od kiedy piłka nożna to extremalny sport Nie powiedziałem tak, powiedziałem że szachy to dopiero extremalny :lol: , nic o piłce nie wspomniałem. Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mój ulubiony klup to Motor RKS Śląsk Wrocław I Chełmianka Cytuj
maki99 0 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 Coś tak słabo piszecie dalej dalej !!!!Chwalcie się :mrgreen: Cytuj
saper 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jestem z Warszawy więc odpowiedź jest prosta Legia Warszawa Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Jestem z Warszawy więc odpowiedź jest prosta Legia Warszawa No co można by pomyśleć że za Polonią :mrgreen: Cytuj
maki99 0 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 POLONIA jest spoko więc won od niej wyjscie jest tam :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 15 Stycznia 2008 POLONIA jest spoko więc won od niej wyjscie jest tam :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi :shock: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Mazi dobrze napisał :mrgreen: POLONIA jest spoko więc won od niej :lol:NIE MA POLONII W WARSZAWIE NIEMA POLONII, JEST TYLKO LEGIA, W WARSZAWIE JEST TYLKO LEEGIA :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi