LandsberG 0 Opublikowano 24 Maja 2009 1. AKS Sparta Augustów (moje miasto )2. Lech Poznań3. Wisła KrakówA z zagranicznych to Manchester United Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 20 Listopada 2009 Żal mi wszystkich ludzi co biegają jak powaleni za jedną piłką, to gra która nie ma sensu, ale jak ma być OT to już... Jestem z NH z osiedla które kocha Wisłę Kraków, a ja nie chce dostać w łeb więc to też mój ulubiony klub ... Rozgrzebuje stare dzieje ;PJakie osiedle,nja nawet niedaleko od ciebie mieszkam bo pradnik czerwony.TEŻ JESTEM ZA WISEŁKĄ!!a Kamil czasem chodze na mecze,ale od kiedy graja na hutniku nie chce mi sie tam jezdzicA ppozatm to jeszcze Chelsea Londyn. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 a Kamil czasem chodze na mecze,ale od kiedy graja na hutniku nie chce mi sie tam jezdzic Oni nie grają na Hutniku :co_jest: Tylko w Sosnowcu na stadionie Zagłębia... Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 21 Listopada 2009 a Kamil czasem chodze na mecze,ale od kiedy graja na hutniku nie chce mi sie tam jezdzic Oni nie grają na Hutniku :co_jest: Tylko w Sosnowcu na stadionie Zagłębia... No tak Kamil jestem do tyłu troche... Cytuj
Banba 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 :mrgreen: Widzew Łódź !!!!!!!! :twisted: :mrgreen: :twisted: :roll: hmn Chelsea AS Roma Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 21 Listopada 2009 Arka Gdynia !!A zagraniczych nie lubie xD. ew. Chelsea. Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 WKS Śląsk Wrocław 4 Ever;)A z zagranicznych to Chelsea;D Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 KKS Lech Poznań!+Cracovia.+Arka Gdynia. Wielkia Triada! Cytuj
Toples 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wiadomo Lech Poznań no i zgody Cracovia Kraków, Arka Gdynia, Kszo Ostrowiec. Jestem na każdym meczu i na wyjazdach I jeszcze mój klub w którym gram KS Jurand Koziegłowy Cytuj
PkubaB 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Polonia BytomOdra OpoleArka GdyniaCracowia KrakówOdra wódka Polonia Odra wódka Polonia Odra wódka Polonia HejDuma Północy i Królowa Śląska Arka Gdyńska Polonia BytomskaLubie:Ruch Ruch HKS,Trochę Legie,Widzew ŁódżNinawidze:Wisła Kraków,Polonia Warszawa,Piast Gliwice.Kurnik Srabrze,Odwróć tabele żabole będą na czele.(Górnik Zabrze)wks Śląsk Wrocław.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi