Maciej Borkowski 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pochodzę z Krakowa i kibicuję zarówno Wiśle, jak i Cracovii ... dawniej bardziej Wiśle, jeszcze za Frankowskiego, teraz Cracovii bo są tańsze bilety. Co się dzieje z Hutnikiem nie wiem, ponoć gra w C-klasie, czy jakoś tak Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pochodzę z Krakowa i kibicuję zarówno Wiśle, jak i Cracovii ... dawniej bardziej Wiśle, jeszcze za Frankowskiego, teraz Cracovii bo są tańsze bilety. Co się dzieje z Hutnikiem nie wiem, ponoć gra w C-klasie, czy jakoś tak :67675:/> Ja za Koroną Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zawisza Bydgoszcz ŁKS Łódź GKS Tychy Zagłębie Lubin Pozdro Bracia! Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 4 Grudnia 2014 oczywiscie ze Lech Poznań i Real Madryt :christmascool:/> Zgadzam się w 100% Cytuj
domin839 2 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pochodzę z Krakowa i kibicuję zarówno Wiśle, jak i Cracovii ... dawniej bardziej Wiśle, jeszcze za Frankowskiego, teraz Cracovii bo są tańsze bilety. Co się dzieje z Hutnikiem nie wiem, ponoć gra w C-klasie, czy jakoś tak :67675:/> :xmas_laugh: :xmas_laugh: :xmas_laugh: Cytuj
Maciej Borkowski 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 W tym temacie proszę o pochwalenie się kto jaki klub uwielbia . Ja na ten przykład najbardziej lubie trójce świętą Lech arka cracovia Jak miło poznać swojaka, ja jestem z Krakowa i kibicuję Pasom, chociaż albo walczą o utrzymanie, albo o awans Może się trochę zagalopowałem, ucieszywszy się że ktoś kibicuje Cracovii, gdyż nie jestem kibolem i nie jeżdżę na wyjazdy ... a co gorsza, po cichu trochę kibicuję Wiśle, bo to jednak krakowski klub. Cytuj
domin839 2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 W tym temacie proszę o pochwalenie się kto jaki klub uwielbia . Ja na ten przykład najbardziej lubie trójce świętą Lech arka cracovia Kibicujesz tym klubom a nawet nie potrafisz ich nazwy wielką literą napisać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi