suchabulka 1 Opublikowano Wtorek o 21:51 Siema, planuje kupić system do odpalania. Czy do jednego slotu moge podpiąć np. 2-3 zapalniki? Cytuj
0 Grvby 162 Opublikowano wczoraj o 09:08 Nie wiem jaki system chcesz zakupić, ja korzystam z taniego systemu 12 kanałowego z Aliexpress. Spokojnie odpala 2 zapalniki z jednego zacisku połączone równolegle. Teoretycznie i 3 powinien zapalić ale nie próbowałem. Zwróć tylko uwagę aby baterie były zdrowe. Cytuj
0 suchabulka 1 Autor Opublikowano wczoraj o 16:08 Okej. Rozglądam sie własnie za jakimś systemem, bo ciężko o szybki lont. W tym roku chce lączyć wyrzutnie aby strzelały kątowo dlatego zależy mi na tym aby odpalić 3 wyrzutnie na jednym zacisku. Na co zwracać uwage przy zakupie takiego systemu? Trzeba poźniej i tak go zaprogramować tak? Cytuj
0 PiroMan25 90 Opublikowano wczoraj o 16:46 32 minuty temu, suchabulka napisał(a): Na co zwracać uwage przy zakupie takiego systemu? Trzeba poźniej i tak go zaprogramować tak? Możliwość programowania masz tylko w drogich systemach i stepperach do nich. W tych tanich po prostu klikasz przyciski na pilocie żeby dać napięcie na dany kanał w czasie rzeczywistym. Z chin można zamówić system 12 kanałowy do 200zł, ale tam nie masz ani kontrolki zwarcia ani trybu testowego, aczkolwiek nawet te tanie dadzą radę odpalić 2 zapalniki z jednego kanału. Zwróć tylko uwagę żeby nie pakować do nich najtańszych baterii, bo mogą nie mieć tyle mocy żeby odpalić zapalnik. Cytuj
0 suchabulka 1 Autor Opublikowano wczoraj o 16:58 Dzięki wielkie, a jaki system do 400-500zł mozecie polecic? Cytuj
0 Kamil911 137 Opublikowano wczoraj o 18:41 1 godzinę temu, suchabulka napisał(a): Dzięki wielkie, a jaki system do 400-500zł mozecie polecic? Może taki?? https://fajerwerkilider.pl/pl/products/pirotechniczny-system-odpalania-12-kanalow-1-odbiornik-lso12x1-7099.html Cytuj
0 PiroMan25 90 Opublikowano 21 godzin temu 3 godziny temu, Kamil911 napisał(a): Może taki?? https://fajerwerkilider.pl/pl/products/pirotechniczny-system-odpalania-12-kanalow-1-odbiornik-lso12x1-7099.html System bez markowy. Tak na prawdę nie wiadomo co to. Coś średnio wierzę w kilometrowy zasięg w takich pieniądzach, obsługa tego sklepu też jest taka sobie. Sam chcę w tym roku kupić jakiś nieco większy system, i bardziej bym szedł w KFE2203. Cytuj
0 Kamil911 137 Opublikowano 15 godzin temu 6 godzin temu, PiroMan25 napisał(a): System bez markowy. Tak na prawdę nie wiadomo co to. Coś średnio wierzę w kilometrowy zasięg w takich pieniądzach, obsługa tego sklepu też jest taka sobie. Sam chcę w tym roku kupić jakiś nieco większy system, i bardziej bym szedł w KFE2203. No dobra ale user szuka cos do 500.. a tam jest opcja taka jak sekwencja i learn czyli nauka, kfe markowy też jest za 500 ale to system manualny.. czyli all z pilota.. a tam jest pół programowalny i no krecenie potencjometrem tez bywa fajne :)) Są takie systemy po 1000 czy 1700 ale czy warto przepłacac? Jak ich faktyczna cena jest kilku krotnie zawyżona a to ze marka wiele nie znaczy też może się zepsuć tak jak i badziew.. to tylko elektronika. Cytuj
Pytanie
suchabulka 1
Siema, planuje kupić system do odpalania. Czy do jednego slotu moge podpiąć np. 2-3 zapalniki?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi