MarcePAN 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Piszcie co wiecia na temat tego sklepu.tzn.jakie mają produkty ,czy się opłacają?Interesuje mnie równierz oferta (katalog fajerwerków). :razz: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 u mnie w abc nawet nie mją fajerwerków :neutral: i nigdy nie mieli :neutral: :roll: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 u mnie w abc nawet nie mją fajerwerków :neutral: i nigdy nie mieli :neutral: :roll: Ja też tak sądziłam... a tu mi dzisiaj siostra gazetkę przynosi... i są (ku mojemu zdziwieniu) Ale przynajmniej na mojej gazetce pisze, że Fajerwerki dostępne na dziale monopolowym i mają rzeczy z Hestii... A tutaj podaję cennik: Golow Gommie 7, China Stars, Rocket, Lotos - 32.99 złGarden Motif, Venezia Dreem, Union Stars, Waring, Night Daris - 26.99 złDream Star, Night Rider, Spanish Night - 19.99 złSylwester Mix, Sky Gauider, Petardy Thunder King, Light Fire, Gold Skull - 9.99 złMoże teraz coś pomogłam (Uwaga! Mogłam przekręcić nazwy zestawów lub wyrzutni, bo siostra podbiegła i potargała całą gazetkę...) :neutral: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie w abc nawet nie mją fajerwerków :neutral: i nigdy nie mieli :neutral: :roll: Ja też tak sądziłam... a tu mi dzisiaj siostra gazetkę przynosi... i są (ku mojemu zdziwieniu) Ale przynajmniej na mojej gazetce pisze, że Fajerwerki dostępne na dziale monopolowym i mają rzeczy z Hestii... A tutaj podaję cennik: Golow Gommie 7, China Stars, Rocket, Lotos - 32.99 złGarden Motif, Venezia Dreem, Union Stars, Waring, Night Daris - 26.99 złDream Star, Night Rider, Spanish Night - 19.99 złSylwester Mix, Sky Gauider, Petardy Thunder King, Light Fire, Gold Skull - 9.99 złMoże teraz coś pomogłam (Uwaga! Mogłam przekręcić nazwy zestawów lub wyrzutni, bo siostra podbiegła i potargała całą gazetkę...) :neutral: a mogła byś tą ulotke na forum dać :oops: był bym bardzo wdzięczny :smile: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Grudnia 2007 U mnie rownie w ABC sa fajerwerki ale firmy kometa i dzisiaj ide kupic tam ostatnia rzecz ktora tam zostala bo juz wszytsko od nich wykupilem xD Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 miałem to samo... picollo po 49gr. i zestaw rakiet Atomic za 11,99 albo 12,99 Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 miałem to samo... picollo po 49gr. i zestaw rakiet Atomic za 11,99 albo 12,99 Piccolo?! To wam dobrze... u nas są same zestawy... Cytuj
kamil 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Troche syfiasty ten sklepik nie :?: :mrgreen: A co chciałeś w sklepie spoźywczym :?: Cytuj
gojat 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 w biedronce nie sprzedają tylko artykułów spożywczych no bo jakieś dvd czasami jest itp. sorry za lekki off top Cytuj
jack119 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 U mnie ABC to zwykły mały sklep, nawet nie jest samoobsługowy, więc pewnie nie będzie fajerwerków Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Są już fajerwerki w tym sklepie,ale w tym roku nie było ulotki. Narazie są; Picollo 1,50zł (lol)Wyrzutnia Mercury Madness 10,00złWyrzutnia Saturn Missile 25strz. 3,90złZimne ognieMało tego,a w zeszłym roku były jeszcze rakiety Atomic Assault (Super Power) i rzymskie ognie 4 w paczce (2 Liony i 2 Super Bomby)PS;Do sylwestra jeszcze troche czasu ,więc może coś jeszcze dowiozą,ale nie opłaca się tam kupować ze względu na ceny. Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://www.iulotka.pl/abc.htmlJak ściągniecie, to na samym dole gazetki są fajerwerki:-zestaw space explorer 29.99-rakiety atomic assault 16.99-zestaw UFO 13.99-petardy grom 9.99 Cytuj
Vosiak 0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://www.sklepyabc.pl/pdf/gazetka/ABC_23.pdfAtomic Assault 17,69To wszystko co zaprezentowali w gazetce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi