Ronaldinho 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ale syf. Nie polecam, afekt jak z The Festival Light. Super bubel za 14zł. Odradzam każdemu!!! Cytuj
xSound 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Pożal się Boże... http://pl.youtube.com/watch?v=EVtMgIeYmqc&...re=channel_page Cytuj
malysz 2 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ehh mam to samo :oops: Pewnie jakaś wadliwa seria całych tych rakietek tak jak w zeszłym roku z Jorge Trole. W zeszłym roku miałem te rakietki i na prawdę były ładne. Cytuj
neone 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 TAK!!! miałęm rację to wina lidla !!! ja je kupiłem w hurtowni w Zamościu i wszystkię były piękne naprawde baaardzo je polecam!!! Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja osobiście więcej ich już nie kupie ;< nie zamierzam ryzykować za tą cenę można mieć coś o wiele lepszego choćby jakąś mniejszą wyrzutnie Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Racja. Straszny kał ... Rakiety z Kung Fu przy nich to sa cudne... Cytuj
neone 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 ale słuchajcie!!! ja kupiłem je w hurtowni i wszystkie wybuchły wielkim efektem podobnym do moździerza z lidla !!! to nie jest wina rakiet tylko sklepu ja je osobiście POLECAM ale z hurtowni Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Badziewie i tyle :evil: , te z żółtym czubkiem to od razu wybuchały. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A ja natrafiłem na dobre rakiety. Kupiłem je w Leclercu za 12,99 zł. Efekt zielonego czubka: Wybuchły ładnie, są warte zakupu. Cytuj
lol93 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak myślicie czy w tym roku w lidlu będą też wadliwe te rakiety :?: Kurde, troche szkoda wywalić 15 zł w błoto Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak myślicie czy w tym roku w lidlu będą też wadliwe te rakiety :?: Kurde, troche szkoda wywalić 15 zł w błoto To doplac 10 zl i wez mozdzierz.Efekt powalajacy gwarantowany! Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak myślicie czy w tym roku w lidlu będą też wadliwe te rakiety :?: Kurde, troche szkoda wywalić 15 zł w błoto To doplac 10 zl i wez mozdzierz.Efekt powalajacy gwarantowany! Ale może on akurat chce te rakiety ? Cytuj
dumel 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 W tym roku tak samo jak w ubiegłym, czyli prawie zero efektu. Własnie odpalałem jedną zieloną. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mam dobrą wiadomośc dla tych co kupili w lidlu. Przed 10minutami odpaliłem zieloną rakięte. Piękna chryzantema z zielonym strobo. O wiele lepiej niż rok temu, dobrze że kupiłem 2 opakowania . Cytuj
dumel 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 To bardzo dziwne. Po rozebraniu rakiety mogę stwierdzić, że nie ma tam ani trochę prochu który rozerwałby korpus, są tylko same gwiazdki. Dosypałem więc swojego powinno być lepiej. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 To bardzo dziwne. Po rozebraniu rakiety mogę stwierdzić, że nie ma tam ani trochę prochu który rozerwałby korpus, są tylko same gwiazdki. Dosypałem więc swojego powinno być lepiej. To dlatego,że rakiety nie wybuchają jak petardy tylko czubek rakiety odlatuje i wylatują płonące gwiazdki.Co do rakiet to mają piękny efekt już jedną żółtą odpaliłem, niestety nie nagrałem. Cytuj
daro28 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 W tamtym roku kupiłem i poprostu masakra . Ma ktoś może film zakupionych w LIDLU obecnie atomiców ? Niby 15 zł ale lepiej wydać na browar ;-) . Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeden mówi że lipa drugi że dobre (ktoś tu kłamie) albo jakiś nie wypał nie wiem jak coś to bym tuningował a teraz nie wiem Cytuj
daro28 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dlatego prośba , jak ktoś kupił w lidlu to dla dobra forumowiczów niech 1 rakietkę odpali i nagra film . Dzięki . Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 aa to ten zielony żenada (wyje... się ) film>> http://www.youtube.com/user/pirotechnika#p/a/u/1/g8X_YYr-E_E Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi