cysio17 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Siemka.Kupiłem wczoraj komplet tych rakiet w Lidlu. Odpaliłem przed chwilą rakietkę z ziolonym czubkiem. Efekt,hmm. Start miała dobry,ale wybuch FATALNY. Jeżeli jest więc wszystkie są takie to się załamie,miejmy nadzieje że nie. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zółty jeszcze ujdzie za to zielony to totalna klapa...dzisiaj odpale czerwoną rakiete i wrzuce film. Cytuj
daro28 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czyli klapa tak jak w tamtym roku . Do zabawy detonatory zdecydowanie lepsze ;-) . Cytuj
xSound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ci co kupili w lidlu, właśnie mają taki szajsowny efekt. Ja mam z leclerca i są prze, odpaliłem już 2, żółtą jest film kilka postów wyżej i zieloną, taki jak na filmie velibruma, z tym, że ja mam te efekty ogromne! Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dokładnie na szczęście mam pewne plany co do nich ;P na pewno będą lepsze hihihiPs odpaliłem dla pewności żółtą lipa efekt taki sam jak w tej zielonej :???: Cytuj
maxior 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niestety efekt czerwonej taki sam jak zielonej czyli pare gwiazdek "wyplutych" i to wszystko...nagrałem film,ale to to samo jak zielona rakieta więc syf... Cytuj
axelbo19 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Moj kolega tez je kupil i myslal ze one sa duze i wogle jak na taka cene beda dobbe wzielismy odpalilismy jedna przed 00:00 i jakas plamka jak bym puszczal rakietky za 8zl z lidla ale mial jeszce detonatory i cos tam mu sie podobalo:P Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Września 2010 Ja kupiłem w Lidlu w Gliwicach. Leciały bardzo wysoko, wyżej niż na filmach, ale rozprysk to porażka. Dobrze ze miałem lepsze rakiety a to był tylko dodatek. Ale Lidl nie ma wszystkich fajerwerków badziewnych, bo kupiłem tez baterie monstrum i była dobra. I tak w tym roku nie wiem czy kupie coś w Lidlu, mam wątpliwości, bo na ich rakietach zawiodłem się po raz drugi(wcześniej miałem jakieś za śmieszka kupione w Lidlu). Cytuj
Tomek-T-N-T 0 Opublikowano 18 Marca 2011 Miałem je ale jak dla mnie efekt nie był ciekawy. Radze zwracać uwagę na grubość a nie na długość rakiet. Cytuj
B4rt3k 0 Opublikowano 30 Grudnia 2011 We wtorek udałem się do Carrefour'a po fajerwerki, patrze Atomic Assault, wydały mi się dosyć "fajne" z wyglądu, wziąłem, myslalem ze cena odpowiada efektowi, kosztowały mnie 19,99zł (7 sztuk w zestawie), odpaliłem wczoraj jedną (z żółtym czubkiem) i efekt był fatalny i znikomy, malutki rozprysk, można to porównać to zwykłego pikolaka wyrzuconego w góre, nie polecam, bardzo sie zawiodłem. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Chociaż można z nimi pokombinować bo nie szkoda takiego syfu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi