milan07 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Dzisiaj byłem na bazarku ale black cata nie mieli jutro zobacze jeszcze w innym sklepie. Obawiam się że mogę go juz nie dostać. Co polecacie kupić zamiast niego chodzi mi o jedną wyrzutnię o podobnych parametrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 zamiast black cata możesz wybrać wyrzutnie z tej listy (wszystkie bardzo dobre):JW08 Wenus - 20złSfinx - 25złJW20 Don't wory be Happy - 20złJW28 New Generation 2 - 35złJW38 New Generation 8 - 43złJW44 Monstrum - tyle samo co Black Cat czyli 55złJW90 Show of Fireworks - 26złSM2115 Asteroid - 24złRSB734 Samuraj - 27zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jest sporo wyrzutni o podobnych parametrach.Na przykład:53901 JUPITER53904 TOP SECRET53955 SILVER CASCADEJW35 THUNDER RAINJW36 DR JEKYLL & MR. HYDEJW41 PYTONJW44 MONSTRUMPodobnych parametrach czyli 30 mm i 25 strzałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 velibrum połowa wyrzutni z tej listy jest bardzo słaba. I już lepiej kupić dwie mniejsze wyrzutnie, ale jeśli milan07 chcesz identycznej wielkości co Black Cat to proponuję Monstrum, według mnie najlepsza wyrzutnia zaraz po Black Cacie. Biorąc pod uwagę te same parametery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OgnistyMeteor 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 wie ktos czy wyrzutnia dr jekyll mr hyde jest dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tu masz film tej wyrzutni :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=KFj_idFLbLAWedług mnie jest trochę słaba. I nie warto kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milan07 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ok można zamknąć temat kupiłem juz jw90 i pierdółki proszę o zamknięcie tematu lub pozostawienie go aktywnym może przyda sie on innym forumowiczom. Za wszystkie odpowiedzi thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
milan07 0
Dzisiaj byłem na bazarku ale black cata nie mieli jutro zobacze jeszcze w innym sklepie. Obawiam się że mogę go juz nie dostać. Co polecacie kupić zamiast niego chodzi mi o jedną wyrzutnię o podobnych parametrach.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi