mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2008 ja póki co tyle::arrow: TB-47 Little Star:arrow: karabinek JC200 z Jorga:arrow: 3 Stroboskopy duże TC-12:arrow: Opakowanie 1979 Stealth command:arrow: 1 SP0906 Air Bomb duży Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 12 Grudnia 2008 O dziwo daje rade z powstrzymaniem sie Jedna rakiete Perfect (jorge) crackling starZaraz ide odpalic rakiete perfect silver glittering3 Jajca dinozaura Cytuj
Adri 1 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Rakieta z Speed IV i rakietka whistling moon travel :razz: . Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dwie JF04 Silver Cascade1 paczka picollo12 pszczólek3 bączki12 rakietek (gwizd+huk) Cytuj
mark12 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja odpaliłem: :arrow: 2 op. mini corsair'ów (Tropic) :arrow: Stroboskop (chyba Jorge) :arrow: piccolo 1 op. (Tropic) :arrow: Ground Bloomflower x2 sztuki (Maxsem) :arrow: 4 big piratki (Tropic) :arrow: 2 cicroblitze (Tropic)To wszystko :grin: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ostatnio wcale nie strzelam. Może tylko ze dwie petardy K0201. Planuję trochę postrzelać 19 w piątek. Tak na rozpoczęcie długiej przerwy świątecznej :razz: Natomiast w tym roku, wyjątkowo trochę petard odpaliłem na Wielkanoc. Może dlatego że było wtedy więcej śniegu niż na sylwestra :lol: Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Narazie :-1 Jajo Dinozaura,-1 Jumbo Jet.To się nazywa cisza przed burzą :razz: Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja mimo ,ze mam juz stuff NIC nie odpalalem Mam duzy glod odpalania ale teraz wytrzymuje i potem bedzie lepiej smakowac.;]Owszem cos napewno wystrzele przed sylwkiem , jakies petardy , kilka zukow kilka rzymskich ogni bo sporo ich mam pszczolek i moze jakas 1 rakiete .Ale narazie nic nie planuje w nadchodzacym tygodniu odpalac . :grin: Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 # paczki picollo , pół paczki korsarzy z jorge to chyba wszystko ;d Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ok. 1 paczke korsarzyków, 6 big corsair, 4 Whistling Moon Traveler, 6 wirujących baczków, 3 zimne ognie xD, 10 super cracker, 2 decybele. Wiecej do sylwka nie odpalam ;D, jak już to w wigile symboliczną rakietke czy coś w tym stylu ;]. Pzdr. Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam!!!. Ja odpaliłem na razie tylko paczkę picolo i 39 zimnych ogni, pare K202, Cytuj
NLBartosz 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Paczka pikolaków poszła i 6 szt k0204Teraz czekać do piątku by gdzieś coś zakupić ;] Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dom sąsiada4 opakowania Piccolaków 1 motylke mały kamikadze 1 opk Air Bombów małych i nic więcej fajerwerki te co mam mam schowane w pudle w piwnicy i zaklejone taśmą żeby nie kusiło Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Co już odpaliłem...:mysli: to zależy bo w ostatnim czasie to paczkę zapałek jak wiało i nie mogłem kumplowi fajki podpalić... a w życiu znalazłoby się parę szelekczek 2,5 - 5" i "parę" bateryjek oraz rzymskich 1,2 - 1,5" xD Ale to dawno temu byłem jak trzeba było jakoś na życie w ciężkich czasach zarobić i jakoś tak udało się przyjemne z pożytecznym połączyć. Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 3 paczki picollo , 5 korsarzy, 2 rakiety thunder, 2 szelki z moździerzy jw47 super artilleryAktualizacja: 15 korsarzy, 5 paczek picollo, 4 rakiety thunder, 3 szelki z jw47, 2 paczki motylków, 3 cyrkoblitze Cytuj
matttek 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 paczkę piratek, hot, 2 rakietki kung fu i te wszystkie pierdoły z kung fu, i ogólnie dużo fontann, picollo 2 motylki tornado, 1 cyrkoblitze jakąś paczke świszczących rakietek za 12 sztuk było coś ze 3 złote wiecej nie pamietam ale na pewno coś było Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak na razie odpalałem tylko samoróbki, świece dymne z saletry itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi