kubix101 1 Opublikowano 17 Października 2012 piccolaki i big corsair pozostalosci po sylwku Pzdr Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 17 Października 2012 Ja będę sobie co 5 dni strzelał po 1 bączku czyli dzisiaj zostało 75 dni to odpalę bączka i jak 70 dni to tez bedę odpalał i tak do grudnia Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 17 Października 2012 1x czarny pirat , ok. 10 K0201 , ok. 20 K0203 , 1x moon travel , gwizdek pirotechniczny Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 20 Października 2012 Pare paczek piccolo ,z 10 fp3/small ,z 5 srebnych piratek, 1 rakietke jr1 i wyrzutnie JW423 Pozdrawiam Cytuj
czesio 0 Opublikowano 27 Października 2012 Z 20 FP3 Small, paczke Piccolo, Achtunga, Piratki, pszczółki itp ... (pozostałości po 31.12 xD) Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 27 Października 2012 Dzisiaj : paczka zimnych ogni2 mega piratki 10 explosive I2 pszczolki8 malych flar6 trzeszczacych kulek2x rzymski ogien 20shot 1x duzy rzymiak 8 sh1 rakieta demon1 rakieta perfectflara meczowa1 wulkan Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 30 Października 2012 10 Piccolo Ale w następnych dniach pewnie mi się znowu zachce cuś ;-) Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 30 Października 2012 Dzisiaj : paczka zimnych ogni2 mega piratki 10 explosive I2 pszczolki8 malych flar6 trzeszczacych kulek2x rzymski ogien 20shot 1x duzy rzymiak 8 sh1 rakieta demon1 rakieta perfectflara meczowa1 wulkan Gdzie film ? Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Picolaki, i dzisiaj kilka wirujących Mały filmik:Kliknij tutaj aby obejrzeć filmDzisiaj jeszcze albo jutro będzie świeca dymna ;-) Może też nagram filmik Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 2 Listopada 2012 -golden waterfall z arki-styx-the magic key-magma-8x JC05-1x FP3-pare JC04-paczke picollo Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak spadł pierwszy śnieg to odpaliłem rakietki Perfect które zostały mi z zeszłego roku i kilka petard. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja, jak to ja, dzień wolny, do tego weekend to mi coś musiało przyjść do głowy i tym razem Codziennie wstaje i mówię:Kur.., czemu jeszcze nie ma sylwestra ;-)Trudno...trzeba wytrzymać A można sobie dodawać odrobinę przyjemności ;DI tak oto dzisiaj po przeczytaniu kilku poradników zachciało mi się zrobić 1-szą w życiu świecę saletra+cukier+parafina, wosk(2 małe białe świeczki).Zmieniłem nieco proporcje, bo w ,,oryginale'' strasznie bucha ogień a jest mało dymu ;/ I tak oto stworzyło mi się następujące proporcje(około):55g saletry45g cukru pudru2 małe białe świeczki ,,podgrzewacze'', ok. 10g/szt.Wszystko w miarę mi się udało, z czego się cieszę bo 1sza świeca z woskiem tak to zwykłego karmelka robiłem i denerwowało mnie to, że palił się ~10 s.Dobra, a więc biorę kamerę i idę(po wyschnięciu, ubiciu itp.) to odpalić I tutaj właśnie jest filmik...(może jakiś spec powiedziałby mi czy jest za mało saletry czy może za dużo wosku ale mi się wydaje, że to 1sze i dlatego bucha ogień):Kliknij tutaj aby obejrzeć filmOgółem tragedii chyba nie ma jak na 1szą z wosku ;P prawie 2 minuty się paliła )) W końcu jakoś dłużej się świeca paliła...Także jakby ktoś komu udała się fajna świeca z wosku itp. raczył się tutaj wypowiedzieć co jest złe czy 1sza opcja czy 2ga byłbym bardzo wdzięczny Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów PS.Oglądajcie w 480p to jakość nie jest najgorsza I dzisiaj pewnie jeszcze puszczę kilka wirujących Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 6 Listopada 2012 Dwa bączki paczke picolo , FP3small , 1rakie Diabolo JR8 Ogien Bungalski czy jakoś tak Jedną rakietke z gwizdem (zestaw Kosmos). Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Odpalilem 4x rzymski ogien, 3 zwykle rakietki i paczke k 201. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 17 Listopada 2012 Ja zaczynam strzelać dopiero gdzieś koło 27 grudnia. Jakoś wyrosłem z wcześniejszego strzelania. Rok temu pamiętam była sytuacja gdzie sprzedała mi w Carrfour opakowanie wulkanow 12 sztuk za 3.99zł. Gdzie tu chodziło chyba o opakowanie 3 sztuk hahahahaha. Pytałem ją kilka razy czy napewno taka cena i sprzedala mi cale opakowanie . Kilka dni później miałem rację bo byli już chłopacy i powiedzieli że 3.99zł za sztuke . Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2012 Wczoraj poszło : Wyrzutnia - Torlle4 rakietki z Diabolo JR8paczka picolo i 1 FP3/Small Cytuj
dDamixon 3 Opublikowano 18 Listopada 2012 Wczoraj poszło : Wyrzutnia - Torlle4 rakietki z Diabolo JR8paczka picolo i 1 FP3/Small I jak jr8 ?? dobre są?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi