Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6szt ex1 i jedna szelka cylindryczna 1.75" tylko tyle :( no nie liczę testów związanych z lontem i sposobami łączenia :)

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozostałości po Sylwestrze ale to z 5 miesięcy temu(15 JR4,~5 JR6,10 FP3,2 PACZKI PICCOLAKÓW,PACZKE MAGNUM,I Z 10 FONTANN)A w tym "sezonie" odpaliłem 2xJM01 Circoblitz Paczkę JC04 Big Corsair i kilka wariatek.

Opublikowano

3 petardy MADAM BLACK WORLD trochę Explosive I i 2 razy szalony pirat :D

Opublikowano

Ja odpaliłem jednego moon travelsa ( miałem je pierwszy raz i naprawdę zaskoczył mnie efekt :laugh: ), oszczędzam arsenał.

Opublikowano

Jak na razie wystrzeliłem parę rzymskich ogni i parę petard xD resztę trzymam na 31 grudnia :)

Opublikowano

ja odpaliłem: 1x szelka 2" SP, 3x rakiety detonator, 1x T6244 rzymiak 55sh, 4x SP1001 piratka, paczkę K300 Triangl, 2 paczki Picolaków, paczkę zwariowanych pszczółek i 3 paczki żabek :D

Opublikowano

Ja to odpaliłem pare bączków z kellera ;D i jedną szleke Single Carnival Shell 1,75" ja tak skromnie bo oszczędzam stuff wole więcej w sylwestra wystrzelić. :):D

Tydzien po tym

12 petard China Boller D

3x Fp3/small

20 jaj dinozaura

picollo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tylko zimnego ognia :D

Opublikowano

Ja kilka FP3 kilka rzymiaków paczke cracerów i piccolo, kilka motylków i kilka karabinków ^^

Opublikowano

ja odpaliłem dopiero explosive I, 5 cyrkobitów hestioskich, 6 cyrkobitów z komety, 2 karabinki, pare piiratek i przczółek i małego cyrkobita (cyrkóluce).

Opublikowano

ad wrógost ładnie walą te explosive 1 no nie?? ja byłem zdziwiony jak odpaliłem :P

Opublikowano

jedynie testy łączenia QM i visco

Opublikowano

przed chwila pirata xD

Opublikowano

2 x rzymskie ognie
2 x rakiety

Opublikowano

3 fp3 small :P nie mogłem się powstrzymać :)

Opublikowano

Sporo doszlo kilka cyrco korsarze 2 fp3 piratki achtung rakietki whistl

Opublikowano

Ja sobie od czasu do czasu z balkonu na 10p strzelam z moździerza SP0003

Opublikowano

Strzelam prawie codziennie jakimiś pierdołami które w sylwestra będą raczej zbędne :D

Opublikowano

u mnie trochę już tego poszło cała paka fp3s oraz szoki jeszcze ok 20 paczek pikolaków, 12 15st rzymskie ognie, rakiety jr1 (12), dużo trzeszczących i dymiących kulek, saturn m. ballet i jeszcze coś napewno

Opublikowano

dzisiaj poszlo 6 rakiet sky rockets 2, kilka petard i pierdoly
Ogolnie to juz strzelam codziennie.

Opublikowano

Pare rakietek JR32, rzymskie 20 strz, piccolaki ;)

Opublikowano

kto by to spamiętał ile i co już odpaliłem świadczy o tym między innymi seria XX dni do sylwestra

Opublikowano

Poszło jedynie parę Fp3 small. ;)