MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam!! Ja w tym roku chcę spędzić sylwestra u Cioci,bo nigdy tam nie byłem w ten dzień a podobno strzelają tam 1 godzinę,a nie 5-10minut. A Wy??? Cytuj
Fear 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja tam gdzie chce spędzić sylwestra to spędzam ale dlaczego?--U babci---Większa swoboda-Pokaz na rynku--U kuzynka---Atmosfera-Stuff o wartości 1200zł Ale zazwyczaj i tak zostaje w domu Cytuj
Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 W domu zawsze se mogę wyjść na dwór postrzelać przed 24:00 z kolegami Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak w domu mam największą swobodę ruchu zawsze moge wyjśc postrzelać uwielbiam sylwestra w domu. ,,wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja w domu , mieszkam na 4 piętrze więc mam dobry widok na miasto. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja najchetniej w domu bo mam bardzo duzo miejsca duze podworko i swobode A w tym roku ide do wujka ale on tez ma duzo miejsca I z kuzynem bedziemy strzelali razem on swoim stuffem a ja swoim Cytuj
michalq 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam!! Ja w tym roku chcę spędzić sylwestra u Cioci,bo nigdy tam nie byłem w ten dzień a podobno strzelają tam 1 godzinę,a nie 5-10minut.A Wy??? lol u mnie w koszalinie ponad godzine strzelaja na moim podworku bynajmniej Cytuj
Sakee 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 U cioci bo ma ogródek i mógłbym spokojnie sobie pokaz przygotować, wszystko porozstawiać itd. :smile: Cytuj
Matti 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja w domu jednak najlepiej odpale co trzeba a pozniej wracam do domu na 4 piętro i widoki są niezłe niestety co roku mniej osób strzela, jakieś 4 lata temu to z godzine nawalali, a rok temu to tylko ja i z 5 osób z okolicznych bloków :wow: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Maja 2008 Ja sylwestra chciał bym spędzić u kuzyna.Ponieważ on ma za domem ogromne pola a ja mam małe podwórko a po tym incydencie co był w tym roku jak rakieta wybuchła na ziemi i troche uszkodziła samochód sąsiada już nie wychodze na ulice :roll: Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 1 Lipca 2008 a ja spedzam co roku u siebie na WIOSCE, mam chate wolnostojaca, duuuze podworko, obok kilka hektarow pola ma taki pan, z ktorym jestem zaprzyjazniony, z ziomami robimy se u mnie co roku dżampreski... jest GUT! Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja jak każdy wielbiciel sztucznych ogni chciał bym spędzić sylwestra w Nowym Yorku ale chyba tam huczniej jest obchodzony 3 Maj niż Sylwester :lol: :grin: :grin: . Cytuj
Fugas 0 Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja tegoroczny sylwester spędzę z rodzinka w domu jest tam ładny plac do przygotowania pokazu równiutki otwarty niezabudowany teren :mrgreen: Może jeszcze podaję do kumpla na imprezkę i % Cytuj
Danio 0 Opublikowano 29 Października 2008 A ja tegorocznego sylwka spędze w domu jak zawsze nie ma jak to z kumplami. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 29 Października 2008 Ja sylwka spędzam u siebie. Wiadomo ... Sopot urokliwe miasto no i pokaz na molo . Jest u mnie pełno super miejsc do strzelania . Nie wyobrażam sobie tego dnia gdzie indziej xD. Cytuj
mark12 0 Opublikowano 30 Października 2008 No ja również zostaję w domu ,po 1 ponieważ będę z kolegami i wujkiem strzelać.A po 2 bo mam piękny widok na miasto .A po 3 mam dużo miejsca do walenia petardami itp. :smile: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Października 2008 Ja w tym roku oczywiście ponownie w domu. Zawsze jest taka fajna atmosfera i każdy to przyzna. U babci nie mogę bo by mnie zabiła chyba xD za te fajerwerki. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Października 2008 Ja również w domu bo tak samo jest spoko atmosfera i więcej mi do szczęscia nie potrzeba, nigdzie się ze stuffem nie będe ruszał raczej..PS. Mam to samo z babcią tylko że ona akurat przychodzi często do domu na sylwka ...xD Cytuj
adam 0 Opublikowano 30 Października 2008 Dobra już mam plan na sylwka xdwyjdę z mamą i bratem na podwórko,gdzie będą strzelać małe dzieci z rodzicami itp.lubie się czuć bezpiecznie i nie lubie jak jest dużo ludzi będę nawalał pierdółkami za 100 zł-no może kupie z 2 Arcitici czy Hoty z biedrymam nadzieje że mój brat więcej kupi Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 30 Października 2008 Ja skromnie, kilka wyrzutni może. Albo i to nie.I mam zamiar się naciapać, czyli wbić się do kogoś na imprezę :grin: Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 30 Października 2008 ja tez na osiedlu... jak wszystko wystrzelam to chleje do póki nie zasne edit mpi Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Najlepiej jest jednak u siebie.Ma sie swoja ekipe i wszystkie miejsca sie zna itp. Cytuj
mate 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 U siebie w domku, akurat mam trochę wolnej przestrzeni i o godzinie Zero będzie wyśmienity pokaz :lol:.A po drugie nie chcę mi się nigdzie iść do miasta lub na jakieś imprezki jedynie w domu jakąś sobie urządzić a tak to nie xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi