MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam!! Ja w tym roku chcę spędzić sylwestra u Cioci,bo nigdy tam nie byłem w ten dzień a podobno strzelają tam 1 godzinę,a nie 5-10minut. A Wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja tam gdzie chce spędzić sylwestra to spędzam ale dlaczego?--U babci---Większa swoboda-Pokaz na rynku--U kuzynka---Atmosfera-Stuff o wartości 1200zł Ale zazwyczaj i tak zostaje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 W domu zawsze se mogę wyjść na dwór postrzelać przed 24:00 z kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tak w domu mam największą swobodę ruchu zawsze moge wyjśc postrzelać uwielbiam sylwestra w domu. ,,wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja w domu , mieszkam na 4 piętrze więc mam dobry widok na miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja najchetniej w domu bo mam bardzo duzo miejsca duze podworko i swobode A w tym roku ide do wujka ale on tez ma duzo miejsca I z kuzynem bedziemy strzelali razem on swoim stuffem a ja swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam!! Ja w tym roku chcę spędzić sylwestra u Cioci,bo nigdy tam nie byłem w ten dzień a podobno strzelają tam 1 godzinę,a nie 5-10minut.A Wy??? lol u mnie w koszalinie ponad godzine strzelaja na moim podworku bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakee 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 U cioci bo ma ogródek i mógłbym spokojnie sobie pokaz przygotować, wszystko porozstawiać itd. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja w domu jednak najlepiej odpale co trzeba a pozniej wracam do domu na 4 piętro i widoki są niezłe niestety co roku mniej osób strzela, jakieś 4 lata temu to z godzine nawalali, a rok temu to tylko ja i z 5 osób z okolicznych bloków :wow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja sylwestra chciał bym spędzić u kuzyna.Ponieważ on ma za domem ogromne pola a ja mam małe podwórko a po tym incydencie co był w tym roku jak rakieta wybuchła na ziemi i troche uszkodziła samochód sąsiada już nie wychodze na ulice :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 a ja spedzam co roku u siebie na WIOSCE, mam chate wolnostojaca, duuuze podworko, obok kilka hektarow pola ma taki pan, z ktorym jestem zaprzyjazniony, z ziomami robimy se u mnie co roku dżampreski... jest GUT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAN 1 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja jak każdy wielbiciel sztucznych ogni chciał bym spędzić sylwestra w Nowym Yorku ale chyba tam huczniej jest obchodzony 3 Maj niż Sylwester :lol: :grin: :grin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugas 0 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja tegoroczny sylwester spędzę z rodzinka w domu jest tam ładny plac do przygotowania pokazu równiutki otwarty niezabudowany teren :mrgreen: Może jeszcze podaję do kumpla na imprezkę i % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A ja wolę u siebie. Zawsze to koledzy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A ja tegorocznego sylwka spędze w domu jak zawsze nie ma jak to z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja sylwka spędzam u siebie. Wiadomo ... Sopot urokliwe miasto no i pokaz na molo . Jest u mnie pełno super miejsc do strzelania . Nie wyobrażam sobie tego dnia gdzie indziej xD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark12 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No ja również zostaję w domu ,po 1 ponieważ będę z kolegami i wujkiem strzelać.A po 2 bo mam piękny widok na miasto .A po 3 mam dużo miejsca do walenia petardami itp. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja w tym roku oczywiście ponownie w domu. Zawsze jest taka fajna atmosfera i każdy to przyzna. U babci nie mogę bo by mnie zabiła chyba xD za te fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja również w domu bo tak samo jest spoko atmosfera i więcej mi do szczęscia nie potrzeba, nigdzie się ze stuffem nie będe ruszał raczej..PS. Mam to samo z babcią tylko że ona akurat przychodzi często do domu na sylwka ...xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Dobra już mam plan na sylwka xdwyjdę z mamą i bratem na podwórko,gdzie będą strzelać małe dzieci z rodzicami itp.lubie się czuć bezpiecznie i nie lubie jak jest dużo ludzi będę nawalał pierdółkami za 100 zł-no może kupie z 2 Arcitici czy Hoty z biedrymam nadzieje że mój brat więcej kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja skromnie, kilka wyrzutni może. Albo i to nie.I mam zamiar się naciapać, czyli wbić się do kogoś na imprezę :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ja tez na osiedlu... jak wszystko wystrzelam to chleje do póki nie zasne edit mpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasek62 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 U ciotki, albo na jakiejś imprezce porządnej... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Najlepiej jest jednak u siebie.Ma sie swoja ekipe i wszystkie miejsca sie zna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 U siebie w domku, akurat mam trochę wolnej przestrzeni i o godzinie Zero będzie wyśmienity pokaz :lol:.A po drugie nie chcę mi się nigdzie iść do miasta lub na jakieś imprezki jedynie w domu jakąś sobie urządzić a tak to nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi