kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 wiec nie wiem co kupić w biedronce czy wulkan piramida czy rakiety jumbo jet :?: prosze o wybranie i uzasadnienie :roll:swojego wyboru Cytuj
0 Adri 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Piramida bo Jumbo Jet jest nie opłacalny efekty są zbliżone do niektórych rakiet z zestawu Kung Fu.Pozatym cena Piramidy jest atrakcyjna bo za tego typu wulkany to chcą od 35-40zł.I jest to dobry wulkan o wysokości ok.5m i czas trwania ok.45s :mrgreen: . Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 O czym ty pier.... Jumbo Jet jak kung fu? chyba cie coś boli, stanowczo polecam ci Jumbo Jety, ładny efekt na niebie i wiecej zabawy, a wulkany powyżej 20 zł to wg mnie sie nie opłacają...Adri masz tu filmik http://www.uploader.pl/?d=A002C2D81 ściągnij i powiedz że rakiety są takie same jak z kung fu... :roll: Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 O czym ty pier.... Jumbo Jet jak kung fu? chyba cie coś boli, stanowczo polecam ci Jumbo Jety, ładny efekt na niebie i wiecej zabawy, a wulkany powyżej 20 zł to wg mnie sie nie opłacają...Adri masz tu filmik http://www.uploader.pl/?d=A002C2D81 ściągnij i powiedz że rakiety są takie same jak z kung fu... :roll: a miales je jak tak to powiedz na ile metrów około lecą :?: :neutral: Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak to rakiety, wysoko na jakieś 40-50 m. ale dokładnie się nie orientuje. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wybór między dwoma kompletnie różnymi rodzajami fajerwerków to kwestia gustu.To tak jak się pytać czy na obiad zjeść kotlety schabowe czy mielone.Ale widząc twój stuff zdecydowanie poleciłby ci Piramidę. Rakiet masz już aż za dużo, a Piramida byłaby fajnym urozmaiceniem. Cytuj
0 MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Bierz Piramidę,naprawdę urozmaici twój stuff.Rakiet masz od hu... ile za to wszystko zapłaciłeś?Piramida górą :razz: Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Bierz Piramidę,naprawdę urozmaici twój stuff.Rakiet masz od hu... ile za to wszystko zapłaciłeś?Piramida górą :razz: za co ile zapłaciłem :neutral: chodzi ci ile dałem za stuff 520 zł około tylko nie wiem czy ten wulkan ma cracling czy nie :neutral: :?: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Piramide weź podobno duży snop iskier nie wiem bo nie miałem jumbo jety miałem i są takie nawet nawet ale rakiet masz za dużo więc weź piramidke Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 a filmu pewnie nikt nie ma ale mógł ktos by mi powiedzieć czy ona ma cracling :neutral: :?: Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Piramida niema cracklingu. Piękny kilku metrowy snop srebrnych iskier. A film mam, ale w beznadziejnej jakości ( komórka ), filmowane z daleka więc nic nie widać. Cytuj
0 kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Piramida niema cracklingu. Piękny kilku metrowy snop srebrnych iskier. A film mam, ale w beznadziejnej jakości ( komórka ), filmowane z daleka więc nic nie widać. no to co że słaba jakość dawaj nawet taki film moze być :mrgreen: jupi Cytuj
Pytanie
kameleon 1
wiec nie wiem co kupić w biedronce czy wulkan piramida czy rakiety jumbo jet :?: prosze o wybranie i uzasadnienie :roll:swojego wyboru
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi