MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 I tu się pojawiła problem ,ponieważ myślę jeszcze o takim rozwiązaniu .Kupić Sfinxa+Hota czy Hot+Arctic+Mozdzież?Doradzcie.. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 o ten pomysł jest dobry weż sfinxa i hota :grin: teraz będziesz miał super efekty :smile: :razz: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2007 To proponuję zamknąć tamten temat i kup sobie Sfinxa + Hota. Lepiej nie wybierzesz. Nie wiadomo też czy będą teraz te produkty w bierze, bo mogli już wykupić. Cytuj
0 MarcePAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie nie wykupią małe mam miasto.ale dlaczego zamykać temat? Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie nie wykupią małe mam miasto.ale dlaczego zamykać temat? zamykać bo lepiej sie nie wybierze :mrgreen: Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 ja nie wyobrażam sobie sylwka bez sfinxa a hot to bardzo dobra wyrzutnia więc weź je Cytuj
0 MarcePAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak da radę to wezmę,macie jakieś inne pomysły co kupić w Biedronce za te pieniądze? :?: Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jak da radę to wezmę,macie jakieś inne pomysły co kupić w Biedronce za te pieniądze? :?: nie rozumiesz nic lepszego nie wybierzesz sfinx +hot :evil: i nie pisz tyle tematów :evil: :evil: :evil: Cytuj
0 MarcePAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 niechce tej piramidy napewno Sfinx lepszy jest :arrow: Cytuj
0 Fear 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Hot + Arctic + Moździerz = bdb wybór, ponieważ wtedy masz i wyrzutnie i moździerz... Hot ma super efekty, tak samo Arctic, o moździerzu nie mówiąc... Cytuj
0 Adri 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Druga opcja więcej zabawy.Wiadomo, że 2 bo droższa nie nie ma tu co porównywać.1.33zł.2.41zł.Co byś wolał 33 czy 41 zł?? Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Druga opcja więcej zabawy.Wiadomo, że 2 bo droższa nie nie ma tu co porównywać.1.33zł.2.41zł.Co byś wolał 33 czy 41 zł?? No wiesz nie zawsze to co droższe to lepsze.MarcePAN - to też zależy czego chcesz:więcej zabawy - 2 pomysłlepsze efekty - 1 pomysłSfinx ma z tych wszystkich fajerwerków najlepsze efekty no ale moździerz też nie jest słaby Cytuj
0 kometa 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja bym kupił sfinx + hot .To według mnie najlepszy zakup Cytuj
Pytanie
MarcePAN 0
I tu się pojawiła problem ,ponieważ myślę jeszcze o takim rozwiązaniu .Kupić Sfinxa+Hota czy Hot+Arctic+Mozdzież?Doradzcie..
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi