MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rzymskie Ognie ,Kobra lub Top Secret? o to jest pytanie..... Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 oczywiscie że kobra ale mógł byś to wszystko napisać w jednym temacie Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja bym wziął rzymskie ognie ponieważ będziesz z nimi miał więcej zabawy a kobra odpalisz i koniec Cytuj
0 MarcePAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2007 A co powiecie o Top Secret warto je wziąsc zamiaśt Rzymskich Ogni lub Kobry? Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Top Secret to rakiety ze spadochronikiem chyba ale raczej nie warto a najlepiej to weź kung fu w nim masz 2 rzymiaki po 10shootów jeden Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 TOP secret: 1 rakieta z beznadziejnym spadochronem, 3 rakiety z całkiem niezłym rozpryskiem.Cobra jest beznadziejna, lepiej kup sobie rzymskie ognie. Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Rzymskie ognie, ta kobra jest beznadziejna, myślałem że jest lepsza, ale jak niedawno FM dał filmik to zmieniłem zdanie.. A rzymskie ognie miałem co roku (w tym niestety nie bo niema!! :evil: ) i bardzo mi sie podobają.. Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Kobra jest do bani za 8 zł można duzo lepsze żeczy kupić Cytuj
Pytanie
MarcePAN 0
Rzymskie Ognie ,Kobra lub Top Secret? o to jest pytanie.....
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi