polaaak15 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam...Mam pytanko...Czy ktoś może wie coś na temat tej wyrzutni...Ona jest w ofercie Tesco za 69.99 zł.Jeżeli ktoś ma filmik to bardzo bym prosil o dodanie.... Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Sprawdź na YouTube może coś będą mieli, a wiesz może jakiej firmy jest ta wyrzutnia? Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Przecież to jest firma Jorge..!! :roll: Tylko dla tesco dali inne opakowanie, tak jak dla biedronki np. Sfinx, a wracając do tematu, wg mnie to jest któryś z NG ale niewiem który.. Cytuj
0 polaaak15 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 tak to jest New Generation nr 12...wiec zmienili tylko etykietę a cena zrobili wyższą...ale i tak ta wyrzutnia jest ładna.... Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Z kąd wiesz? :mrgreen: Miałeś ją? Lecz jak to inne opakowanie NG 12 to za drogo troche jak 69 zł Cytuj
0 polaaak15 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak mi się wydaje...bo na tej wyrzutni Extreme sa napisane efekty...a czytałem tez efekty NG 12 i są takie same...wiec to chyba to samo... Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2007 No to jak ktoś chce kupić B10 to lepiej niech kupi Sfinxa. Bo też są te same efekty Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dokładnie i o wiele tańszy sfinx, tylko pewnie tego B10 łatwiej dostać Bo Tesco jest bardziej rozgarnięte niż biedronka w której nie moge od 3 lat kupić sfinxa :???: Cytuj
0 Tele 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Naprawde ?? Ja dwa dni po wprowadzeniu fajerwerków pojechałem i chyba jeszcze ze 6 zostało . Cytuj
Pytanie
polaaak15 0
Witam...Mam pytanko...Czy ktoś może wie coś na temat tej wyrzutni...Ona jest w ofercie Tesco za 69.99 zł.Jeżeli ktoś ma filmik to bardzo bym prosil o dodanie....
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi