Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey pewnie kilku z was zamierza tak jak ja latem zamówić sobie fajerwerki , zamówie na hanev.pl jakieś petardy i rakietki małe , ale to dago kupie sobie jeszcze cassipiene ( korca mnie te rakietki a chce je wypróbować przed następnym sylwkiem , więc nazbieram ok 70 zł i sobie zamówię

a wy macie jakieś plany na lato?

Opublikowano

Ja bym kupił :
-Black Cat
-Może Thunder Rain-Duży
-Dont
-Don`t Worry Be Happy
-Rakiety ze spadochronem
-Coś jeszcze

Nad tymi wyrzutniami się jeszcze zastanowie :mrgreen: :?: :?: :mrgreen:

Opublikowano

Mi się podoba ten Thunder Rain duży. Może też sobie kupie. Ile on może kosztować w hurtowni :?:

Opublikowano

Ja mam filmik z www.fajerwerki.sklep.pl .Ma lepszą jakość i Thunder Rain wydaje się być lepszy...

Opublikowano

Gdy jest lato chodzę na "Militaria" i parę petard zaukupuję. Piccolo, Big Corsair i Sharki.

Co do Thundera nie wiem czy nie opłaca się bardziej Top Secret http://www.vmax2.pl/filmy/VTS_71_1.avi W porównaniu do Thundera ma jeszcze czerwone chryzantemy, ale nie wiem jak to z głośnością i wielkością. Na filmach nie da rady porównać.

Opublikowano

Mysle ze przez caly rok bede cos drobnego kupowal (napewno na osiemnastkę cos zapodam wiekszego :D ) Pozatym uwazam iz powinnsimy byc wierni fireworksom caly rok :lol:

Opublikowano

U mnie skromnie pare podelek korsarzy no i w lato raczej bawie sie dymem to saletra :wink:

Opublikowano

Ja w domu mam petardy XXS, karabinek Pirat, trzy wirujące bączki, dwa motyle ;] W ferie na hanevie chce kupić wyrzutnie Pluton, jakies rakiety (np. diablo), dużo petard, motylki :twisted:

Opublikowano

Mnie zostało :
-paczka supper piccolo
-Thunder Rain mały (jest u kumpla - Na spółke kupowaliśmy)
-Jakaś wyrzutnia z wulkanem obcy (znalazłem - jeszcze połowa lontu :mrgreen: )
-wyrzutnia Iron Mask (też u kumpla)
-Superblitz
-I jakieś małe

Sprzedam to może kolegom za paredziesiąt złotych.
Dodam , że większość dotaliśmy od strzelających obok (w pobliżu) ludzi , a pare to niewypały , ale z połowami lontów :mrgreen: :mrgreen:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja może zamówie co nieco ze sklepu tropica. A no i jescze będe w hurtownii Hestii to zapodam jakieś rakietki

Opublikowano

mam cały katalog tropica i cennik dlatego jakbyście chcieli to moge wysłać albo na rapidshare wrzucić :D

Opublikowano

Mnie wyślij jakbyś mógł.A gdzie ś jakieś sklepy tropica.Najlepiej hurtownie i na śląsku...

Opublikowano

Ten cennik mi nie działa.Ale zdjęcia w PDF są ok.Tylko , żeby to było po Polsku to więcej osób by zrozumiało...Ja znam angielski :mrgreen: :mrgreen:

PS
Mam Excela i to 2003

Opublikowano
  witus napisał(a):
Nie lepiej podać link do strony sklepu tropica gdzie jest katalog? 8)

Ale tego katalogu nie ma na stronie mi wysłał go właściciel TEGO sklepu internetowego
Opublikowano
  wojt3k napisał(a):
  witus napisał(a):

Nie lepiej podać link do strony sklepu tropica gdzie jest katalog? 8)

Ale tego katalogu nie ma na stronie mi wysłał go właściciel TEGO sklepu internetowego

http://www.jgs.pl/bateria-tb106c-p-219.html

Na dole pod filmem jest 'katalog baterii' :wink:
Opublikowano

no dobra katalog baterii jest :D ale innych katalogów czyli rakiet petard itp. już nie ma :wink:. A ja dałem wszystkie katalogi na rapidshare :D

Opublikowano

Ściągnąłem. Katolog taki dosyć dziwny, szczerze to tropic ma ceny wysokie a efekty nie za dobre

Opublikowano

Tropic polska firma, a katalog po angielsku :roll: . Niektóre mają niezły zewnętrzny wygląd, efekty też są super przeglądając filmiki.

Opublikowano
  mantis napisał(a):
Tropic polska firma, a katalog po angielsku :roll: . Niektóre mają niezły zewnętrzny wygląd, efekty też są super przeglądając filmiki.

Może, ale zobacz sobie ceny - w porównaniu do Jorge, tropic jest drogi jak... ferrari ;P