Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Symbol: TR-1C
Nazwa: Circoblitz
Opis: *****
Zdjęcie: W filmie
Film: http://pl.youtube.com/watch?v=FbTTNZdmVnQ
Cena hurtowa: ok. 7zł

Opis: Bardzo fajna zabawka przed 00:00. Miło się strzela i patrzy na efekt tej circoblicy.
PS: W filmie jest pokazany także Rzymski Ogień Tropica 20 strzałów.
Pozdrawiam

Opublikowano

Cyrkoblica taka sobie, szkoda że tylko efekt małego craclingu, za tyle samo można kupić z SP 6 cyrkoblic o różnych efektach, (film jest w dziale SP o cyrkoblicy) a rzymski ogień taki standardowy, po prostu kolorowe kulki ;) Ale wszystkim można się pobawić przed sylwkiem ;)

Opublikowano

Circoblitze naprawdę słabe , cracling to nie wszystko 3/10
Rzym bardzo ładny , w miare wysoko i gęste kolory 8/10

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój sąsiad miał na sylwka tego circoblitza. Sporo huku robi, efekt fajny (cracling + złoty deszcz). Chyba kupił go za 1,5zł za sztuke, bo w sklepie w mojej miejscowości one były :razz:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

bardzo prosilbym o filmik tego circoblitza, poniewaz poprzednie filmiki wygasly.
wpisalem ten symbol na youtube i wyszedl mi jakichs rzymski ogien

Opublikowano

Tu masz filmik tego Cyrkoblitza

Opublikowano

kupilem juz je efekt szczerze sredni jak widac na filmiku moze w realu troche lepszy.
A moglem kupic z jorge...

• mantis zmienił(a) tytuł na TR-1C Circoblitz