michalus22 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 SŁyszał ktoś o tym cyrcoblitzie?? Zgrzewka tego produktu kosztuje 6-50, i czy ewentualnie posiada ktos jakiś filmik.Producent: KometaCena:6.50Zdjęcie:brak ale moge opisać jak wygladaja, normalny cyrcoblitz z zielonym czubkiem na górze.Film: Brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pewnie chodzi Ci o takie cyrkoblice, mam tylko zdjęcie i widziałem je na stoisku przed realem, myślałem nad kupnem niestety sprzedawca nie raczył przyjść (mogłem zabrać xD ) niestety nic o nich niewiem...Gorgol - wyprzedziłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Miałem te cyrcoblitze kilka sylwestrów temu. Kupiłem je po 2,50 zł za sztukę, a jak na bazar to nie drogo :razz: To był mój pierwszy cyrcoblitz. Bardzo mile się zaskoczyłem. Piękny wzlot i bardzo ładne czerwono zielone kolorki. Byłem pod bardzo dużym wrażeniem. Bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Sorka za odkopanie tematu, ale kiedyś trzeba to zrobić xD. U mnie to już stało się tradycją, że co roku mam jakieś Circoblitze. Słyszałem kilka pozytywnych opinii o tych z Komety i prawie na 100% kupie je w tym roku.One są chyba trochę mniejsze od tych z Jorge'a czy z Hestii ale za to jest ich 8, a nie kosztują wcale dużo (6,50 zł na FM). Po Sylwku postaram się dać filmik na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No one są bardzo ładne (zaliczają się do tych lepsiejszych cyrkoblitzów) u mnie są po 1.5 zł za sztukę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Odpaliłem sobie dzisiaj jednego i rewelacji nie ma, ale za niecałą złotówkę (7.50 zł na FM za opakowanie) można brać Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=VMPyRw9o7Mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Macie:http://www.sendspace.com/file/ikmh0kTylko, że odpalone w dzień... tak jakoś :mrgreen: Nie mogliśmy wytrzymać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Pamiętam je 2 lata temu, efekt był naprawdę zadowalający ^^ niestety popsuli je bynajmniej u mnie są one pechowe 4/10 do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik97 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 właśnie kupiłem tych cyrkoblitz-ów 40 sztuk 1zł za szt. w tamtym roku miałem 20 sztuk i to były najlepsze fajerwerki w gronie moich znajomych. na prawdę one są niezłe ładnie i wysoko lecą i ten piękny finisz polecam!!!jak coś to mogę podesłać fotki opakowania lub pojedynczych sztuk gg 12581448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Miałem je rok temu w soim stuffie. Sa bardzo ładne i bardzo opłacalne, lecz ich wadą jest bardzo duża wywrotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Miałem je rok temu w soim stuffie. Sa bardzo ładne i bardzo opłacalne, lecz ich wadą jest bardzo duża wywrotność Mi się jakoś nie wywróciły, kładłem je na chodniku - odśnieżony, zero lodu, śniegu, ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak sie stawia na twardej i rownej (odpowiedniej) powierzchni, to nigdy sie nie przewracaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba20 0 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mniałem 2 opakowania cyrkoblitzow i polecam kupiłem 2 opakowania czyli jakoś 40 zł to kosztowało polecam w jednym opakowaniu bylo 20 sztuk polecam cyrkoblitz to muj cyrkoblitz mam filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 ładna niewiele gorsza od dużego cyrkoblica a dlatego że niżej leciMój film: http://www.youtube.com/watch?v=6QPHzVfa8qM&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vocatont 4 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mój pierwszy cyrkoblitz ... Bardzo fajny efekt, jak na jego wielkość, tyle że ma wade taką jak wszystkie cyrko, leci gdzie chce. Radzę odpalać zdala od wszelkich przeszkód.Mimo to poecam 9/10 Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi