Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: *****
Nazwa: Family-Mix
Opis: Zestaw 4 rakiet i petard!
Zdjęcie: familimixvx9.th.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: Nieznana
Cena sklepowa: 14,99zł

Zestaw moim zdaniem wygląda fajnie :razz:. Może ktoś miał ten zestaw i podzieli się z nami wrażeniami efektów rakiet i petard :). Ja niestety o zerówce wypuszczę je :).

Opublikowano

więc powiem tak. nie miałęm tego zestawu, ale miałem zestaw z takimi 3 małymi rakietkami i petardami, to rakiety są naprawdę świetne, a są napewno mniejsze od tych z tego zestawu, więc za 15 zł myślę, że jest to świetny wybór, w dodatku tyle fajnych petard...
gdzie kupiłeś ??

Opublikowano
więc powiem tak. nie miałęm tego zestawu, ale miałem zestaw z takimi 3 małymi rakietkami i petardami, to rakiety są naprawdę świetne, a są napewno mniejsze od tych z tego zestawu, więc za 15 zł myślę, że jest to świetny wybór, w dodatku tyle fajnych petard...
gdzie kupiłeś ??

Pewnie w OBI.
Opublikowano

Nie w OBI :!: Tylko w PLUSIE :!: :!: :!: :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

eee.. przecież to jest keller :twisted: :arrow: :arrow:

Opublikowano

Wiec, że Keller to bardzo dobra firma/importer. Ma świetne produkty :idea:

Opublikowano

ale chodzi o to że ten temat jest w śmieszku a powinien być w "Inne firmy"

Opublikowano

No racja to jest firma keller nie śmieszek :neutral: moderatorzy działajcie przesuńcie temat do inne firmy a tak w ogóle ten zestaw jest swietny za 14 zł 4 rakiety i pierdoły naprawde super 9/10 szkoda że u mnie nie ma obi :cry: :evil:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

te cztery rakiety naprawdę dobrze walą za 15 zł za tyle pierdół naprawdę się opłaca moja ocena na rakiety 8+/10
:)

Opublikowano

Miałem ten zestaw rok temu i kupilem go w plusie rakiety są w porzadku te pierdółki też szczegolnie petardki mrygajace
na zdjeciu flashlight jezeli dobrze pamietam

Opublikowano

Niestety w tym roku go będzie ciężko dostać bo Plusów już niema :sad:
A mieli naprawde swietną oferte

Gość Felix1
Opublikowano

Możesz go kupić w OBI, ja mam go co rok od 3 lat i jest bardzo fajny.

• 1 rok później...
Opublikowano

Opłaca się brać ten zestaw w obi za 19.99?

Opublikowano

nie. kellera patykiem przez rzeke nawet nie ruszać