Milan84 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Symbol: SBB-33 Nazwa: Kobra Opis: wyrzutnia 12 strzałów, efekt nieznany Zdjęcie: brak Film: - brak - Cena hurtowa: nieznana Czy może zna ktoś jej efekt. Kupiłem w Lidl za 24,90. W miarę ciężka, myślę więc że bedzie dobry efekt [ Dodano: 2008-01-01, 11:00 ] Bardzo fajna. warta swojej ceny Cytuj
jano 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak Brzoska masz rację, ta wyrzutnia spokojnie sięga efektów Sfinxa! Jak pamiętam iskry opadały aż do ziemi! Wydawało się, że można je było złapać! Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Macie może filmik tej wyrzutni? Sporo osób ją zachwala... Wiadomo, że film nie odda wszystkiego, ale można się zorientować co do efektów Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Tez slyszalem ze lepsze od sfinxa ;P Ale ma jeden minus: Opis: wyrzutnia 12 strzałów, efekt nieznany 0 Powem ze sfinxa bardziej sie opyla kupic ale ta tez super Cytuj
kometa 0 Opublikowano 9 Lutego 2008 Jeśli ktoś ma filmik to prosze o zapodanie. Jestem ciekaw efektu :twisted: Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mógłby mi ktoś napisać ile dokładnie czasu pali się ta wyrzutnia (nie licząc lontu)? Jak wygląda w porównaniu ze Sfinxem?Może ma ktoś film? Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opłaca, bierz, jest fajna, masywna... napewno będą dobre efekty kaliber to 28mm Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zakupiłem tą wyrzutnie w niedziele... Jestem bardzo ciekaw tego efektu...Patrząc na średnice powinien mieć ładny efekt ale o tym przekonamy sie jusz pojutrze :razz: :razz: Cytuj
Guru66 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Powitać,powitać mam pytanie jak odpalić tą baterie,chodzi mi oto czy zrywać z góry ta przezroczystą powłoke a pózniej czy jeszcze ta co sa narysowane te ludziki co lecą na rakiecie i czy zdjemować folie zewnętrzna z boków scian?(do lontu już się dostałem) :lol: Prosze o odpowiedź. :lol: :arrow: @veli - zlikwidowanie i upomnienie za flood Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Człowieku, hamuj te emotikonki ;/Wystarczy zdjąć tą przezroczystą folię - nie trzeba zdejmować całej poligrafii, aby odpalić baterie. Cytuj
Guru66 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakoś ci nie wirze bo ta czerwona osłona jest bardzo gruba przy kobrze Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakoś ci nie wirze bo ta czerwona osłona jest bardzo gruba przy kobrze Zrób zdjęcie i pokaż, bo tak w ciemno to mi się nie widzi. Pamiętam, że na mojej Casablance też była czerwona folia (tyle, że była to fontanna) i jej nie trzeba było zrywać. Tylko tą przezroczystą, aby dostać się do lontu Cytuj
Guru66 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a0392fad6b9bed34.html Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2008 no to tą czerwoną już zostawiasz. Tylko przeźroczysta co przykrywa tą czerwoną zrywasz (po zdjęciu widzę, że jej nie zdjąłeś) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2008 tą boczną zostaw. Już nie róbmy tu off topu. Pytaj na SB Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jakie efekty ma ta wyrzutnia :?: Mógłby mi ktoś chociaż słowami opowiedzieć? Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 "ona tez jest piekna ma ogromne kwiaty" "wedlug mnie lepsza od sfinxa" "takie niebieskie gwiazdki spadaja prawie do samej ziemi" od kumpla Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzięki Nostra! U mnie będzie odpalana w towarzystwie dwóch Sfinxów, zobaczymy co z tego wyjdzie. Film dziś wieczorem, albo jutro. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie podobnie, z tym że teoretycznie Sfinxy mają działać gdy Kobra będzie konczyc Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie właśnie te trzy wyrzutnie będą odpalone jednocześnie jako finał pokazu. To cuż Nostra... powodzenia życze! (nie dziękuj! ) Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wspaniała wyrzutnia ! W przyszłym roku podstawa mojego stuffu. 12 pięknych efektów. Chociaz wszystkie są takie same to i tak uważam,że jest lepsza od Sfinxa Efekt? Nie potrafię go określić,jednak wiem,że w Sfinxie jest bardzo podobny tyle ze mniejszy ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi