tomek91050 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Nazwa - piratkaZdjęcie - http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...ardy/HE0958.jpgEfekt - hukFilm - brakCena - 3 - 4złIlość sztuk w paczce - 10Czy opłaca się kupować takie petardy???Co o nich sądzicie??? :?: Cytuj
Ms. Pompka 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Trocheich mało w paczce ale jak masz trochę kasy to możesz sobie pozwolić i podokuczać sąsiadom jak nie masz co robić. moim zdaniem nie opłaca ich się w małej ilości kupować lepiej kupić po cenie churtowej kilka paczek :twisted: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kupiłem je w auchanie po 2zł za paczke(teraz już ich nie ma).Huk niezły , ale na całą paczke miałem niewypał :neutral: Polecam je. Cytuj
saper 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kupiłem w hurtowni 2 paczki po 1,40zł jedna.Już odpaliłem jedną paczke i musze powiedzieć że niezły huk jak za taką cene.Słabsze od big piratek z tropica ale o ponad połowe tańsze.Polecam. Cytuj
heex307 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kupiłem 2 paczki w auchanie na próbe i bardzo mnie zaskoczyly.Można je porównac do k0204, ale znacznie szybciej wybuchają, polecam ! Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 miałem ich 2 paczki, jak na wielkość to huk bardzo mocny ale za 1 paczke dałem... 10zł!jeśli znajdzie sie je po tańszej cenie to polecam. niestety miałem dwa niewypały, pewnie dlatego że zrzuciłem je z balkonu (wysokość) a na dodatek było kilka cm śniegu. Na dodatek mają długi lont więc są bezpieczne. 10/10 Cytuj
kometa 0 Opublikowano 29 Lutego 2008 Bardzo polecam te petardki u mnie chodzą po 5zł za opakowanie .mają mocny huk.Rzadko kiedy mi sie zdarza niewypał :smile: 10/10 Cytuj
danielek777 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ja mialem niecale 3 paczki w zeszlegp sylwestra...calkiem mocne.kupowalem je na straganie po 3 zl paczka...ogolem 9.5/10 Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 17 Września 2008 Osobiście polecam . Kumpel miał i odpaliliśmy jedną na jakimś podwórku i na plaży. Na podwórku huk bardzo fajny (głośny i roznosił się). Na plaży ta petarda jest mistrzowska. Niesamowity efekt, a rozgłos był na cały monciak, bo niedaleko mola wywaliliśmy . Wiadomo, że nie kazdy ma dostęp do plaży, ale wystarczy jakieś przestrzenne boisko i huk będzie przyzwoity. . Za taką cenę naprawde warto, bo napewno lepsze od K0204. POLECAM. Cytuj
Loco 0 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Bardzo dobre, ja posiadam aktualnie żółte piratki, zauważyłem że na zdjęciu są srebrne piratki i nie są z przedstawionego na obrazku opakowania. A tak wogóle to polecam je wszystkim to bardzo dobre petardy, kupiłem je od kumpla polecam go sprzedaje 30 groszy za sztukę. Cytuj
McMichalek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dobry huk , cena też nie taka zła...Ogólnie polecam Ps.Najlepsze są jak sie je wsadzi głęgoko do trotów... :lol: Cytuj
Szyszak 0 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ja tez je polecam ale z innej firmy...Mialem te z hesti i ze śmieszka wydaje mi sie ze ze śmieszka sa mocniejsze... Cytuj
pawel_27 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mam je teraz. Niezły huk po przykryciu puszką dno puszki odlatuje a puszka wylatuje na jakies 10 m w gore. POLECAM 10/10 Cytuj
maxior 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Kocham te petardy ;d ostatnio włączył się alarm sąsiada jak wyrzuciłem jedną pod płot...Ja je serdecznie polecam huk jest b.dobry. 9/10 Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 23 Października 2009 Również polecam ! Huk jak n te petardy jest naprawdę świetny. Co roku je kupuję w Auchanie bodajże po 2.50zl paczka. Najlepiej slychać wybuch gdy są w powietrzu np. jak odpalisz i wyrzucisz mocno w powietrze żeby wybuchła w locie. Cytuj
baster88 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 zgadzam się z wami! odpaliłem kiedyś z kumplem na placu zabaw. alarmy się włączyły! Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 w tamtym roku miałem ich z 5 paczek niestety w tym roku w hurtowni już ich nie ma Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ja tez je polecam ale z innej firmy...Mialem te z hesti i ze śmieszka wydaje mi sie ze ze śmieszka sa mocniejsze... Z Hestii One są najlepsze Super Huk oczywiśnie nie taki jak Achtunga ale za 3 zł??Polecam 9/10. :smile: Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 One sa Super jak odpalalem za miastem u znajomych to psy kilkaset metrow dalej zaczely wyc!!!Polecam. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobre petardy kupiłem chyba 2paczki na 7/8 długo się pali lont ale niezły huk mają Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dobre petardy kupiłem chyba 2paczki na 7/8 długo się pali lont ale niezły huk mają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi