Banba 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Proszę o cennik do http://www.fajerwerki.sklep.pl/. Wiem że tam jest cholernie drogo ale co ja zrobię pół łodzi objeździłem i nie ma Jorge?Za późno sie za to wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Banba ceny są podane przy każdym produkcie. Z tego co wiem, to u nich w sklepie są takie same ceny. Raz chciałem u nich kupować, dogadywałem sie przez neta i nikt nic nie wspominał o ewentualnych różnicach cenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No tak ale czy oni mają tylko tyle produktów?powinni mieć więcej nie ma w necie na ich stronie wyrzutni których chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 akurat może tyle wstawili do sklepu internetowego. W hurtowni mogą mieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Najlepiej zajdź i zobacz. Od razu mówie ze troche ciezko sie dostać do tego sklepu. Byłem tam rok temu, to chyba 30min szukałem. Fakt, że nie jestem z Łodzi, ale było ciężko, moze teraz jest lepiej. Co do asortymentu. Na stronie głównej jest chyba dopobrania ich katalog. Tam zobacz.PS: Tu masz bezpośredni link --> Pobierz katalog . Jedna uwaga, katalog jest do sprzedazy hurtowej, musiałbys zadzwonic i zapytac czy sprzedadzą ci detalicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Banba 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 no tak ale tam nie ma cen?Ale dzięki są tam te wyrzutnie które chce.Tylko jakie ceny będą mam nadzieje że będą te wyrzutnie jutro tam jadę dzięki.Macie może filmiki do tej wyrzutni JW404. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Banba 0
Proszę o cennik do http://www.fajerwerki.sklep.pl/. Wiem że tam jest cholernie drogo ale co ja zrobię pół łodzi objeździłem i nie ma Jorge?Za późno sie za to wziąłem
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi