Urich 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oto filmy fajerwerków z mojego sylwestra. Bende dodawał pokoleji, jak coś wystrzele.Tu zdjęcie całego stuffu.Seria Pierwsza:Odpalam ja, kręci mój tata, a za nim stoji i sie śmieje moja młodsza siostra(5 lat).1. Motylek z zestawu Extreme A6Efekt: Nawet fajny, huk prawie jak kamikadze.2. Najmniejsza zielona rakietka z zestawu Extreme A6Efekt: Nawet fajny, ale są lepsze efekty u niektórych rakiet tej wielkości.3. Najmniejsza czerwona rakietka z zestawu Extreme A6Efekt: Chyba najlepsza ze wszystkich tych najmniejszych, lecz źle wypaliła. Szkoda że miałem tylko jedną...4. Najmniejsza żółta rakietka z zestawu Extreme A6Efekt: Najgorszy ze wszystkich. Szkoda że miałem tylko jedną, może była niewypałem...Seria Druga:Odpalam ja, kręci mój tata, z tyłu stoją moja mama i młodsza siostra.1. Średnia zielona rakieta, z zestawu Extreme A6Efekt: Duży rozprysk i efek nienajgorszy.2. Średnia niebieska rakieta, z zestawu Extreme A6Efekt: Fajny i duży niebieski rozprysk, mam jeszcze niebieską dużą więc zobaczymy co będzie.3. Średnia różowa rakieta, z zestawu Extreme A6Efekt: Kolorowa, ciekawa rakietka. Na strzelanie przed 24.4. JR25, czyli po prostu Excluzive. To jest ta całkiem czarwona na zdjęciu.Efekt: Świetna na strzelanie na 24:00 jak i na 22. Leci bardzo wysoko i ma dobry efekt. POLECAM!Seria Trzecia:Kręci mój tata, odpalam ja.1. Duża żółta rakieta EXtremeEfekt: Efekt porównywalny do Exclusivów.2. Duża niebieska rakieta EXtremeEfekt: Efekt porównywalny do Exclusivów.3. Macro CosmosEfekt: Szkoda że nie ma wszystkich strzałów ale ogólnie wyrzutnia spoko.4. Exclusive cz. 2Efekt: Duży fajny rozprysk, ale lepiej kupic zamiast tego jakąś wyrzutnie.5. Exclusive cz. 3Efekt: Duży fajny rozprysk, ale lepiej kupic zamiast tego jakąś wyrzutnie.6. Exclusive cz. 4Efekt: Duży fajny rozprysk, ale lepiej kupic zamiast tego jakąś wyrzutnie.7. Imagine JW103Efekt: Po prostu boski. Moja pierwsza duża wyrzutnia, a za razem najlepsza na osiedlu PS: Prosze o komentowanie fajerwerków i innych rzeczy. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 E tam, te najmniejsze, bez rozprysku, praktycznie zero efektu, beznadzieje. te średnie już w miare, rozpryski w miarę dużę i kolorowe, tylko bardzo krótko się utrzymują na niebie.Exclusive nie działa (link).Pozdrawiam. Cytuj
Urich 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2007 wiem ze excluziv nie dziala ale nie wiem dlaczego youtube cos sie wali jak sie naprawi to dodam... Cytuj
xSound 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 To nie youtube, tylko ty po prostu nie podaleś linku do youtube... daj link, bez bawienia się w URL-e. Cytuj
Urich 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiem ze nie dalem ale uploadowalo mi z 40 min... Ale juz wszystko OK... Cytuj
pieprzyk 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mógłbyś poprzycinać troche te filmiki. Bo np. 1 i ostatni filmik z drugiej części, to wiekszośc czasu to odpalanie i ustawiane rakietki Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nawet spoko te rakietki... co prawda nie są jakieś specjalne... Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bardzo ładny pokaz.Wyjątkowa udana ta wyrzutnia imagine.Te małe rakietki to jedno wielkie g*wno.8/10 za dobrą jakość filmów. Cytuj
Urich 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bardzo ładny pokaz.Wyjątkowa udana ta wyrzutnia imagine.Te małe rakietki to jedno wielkie g*wno.8/10 za dobrą jakość filmów. Wielkie dzięki. Te małe strzelałem aby młodsza siorka miała podniete, a dałem je tu abyście wiedzieli aby ich nie kupować. Co do imagine, też tak uważam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi