Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że troche roboty przy tym miałeś. A co do filmu....nie martw się....ja nie mam 3/4 z pokazu.... :cry:

Opublikowano

sory za troche off top, ale te usunięte filmy byly z karty pamięci ? Bo jezeli tak to w banalny sposób mozna wszystko odzyskac...

Opublikowano

dvd rw, dałem mu IsoBuster, może coś wykombinuje...

Opublikowano

Najprostszy i najskuteczniejszy program do odzyskiwania danych to Easy Recovery Professional firmy Ontrak, poszukaj na necie, jak nie znajdziesz to ja jutro zrobie upload - instalka ma bodajże 80mb

Opublikowano

Niezła konstrukcja :)

Całość solidnie wykonałeś i dobrze popodłączałeś lonty. Na pewno efekt musiał być super, mam nadzieję że uda się jakoś filmik odzyskać i będziemy mogli zobaczyć efekt :)

Opublikowano

Super to zrobiłeś Nostra. Mało czasu ci napewno nie zajęło. Wielka szkoda tylko, że nie ma filmów, ale zapewne świetnie to wyglądało.

Należy się 10/10

Opublikowano

Tata wywiercił mi otwory, inaczej bym nie zdazył sam... 2 stojaki to jakieś 2-3 godziny były roboty. Połączenie rakiet łącznie około godziny.

próbuję wszystkimi możliwymi programami ^^

Opublikowano

ładne :) podoba mi się estetyka tego ,a efekt musiał być super :grin:

Opublikowano
Najprostszy i najskuteczniejszy program do odzyskiwania danych to Easy Recovery Professional firmy Ontrak, poszukaj na necie, jak nie znajdziesz to ja jutro zrobie upload - instalka ma bodajże 80mb

ja znalazłem instalke 30mb... wersja 6.03

jak masz lepsze to wrzuć, (ale nie na rapida!)

edit: ten program chyba nie odyzskuje z płyt DVD, pokazują się tylko dyski twarde...
Opublikowano

Super te stojaki jak by mi nie było szkoda pieniędzy na fajerwerki to sam bym sobie zrobił taki stojaczek :P

Opublikowano

Bardzo ładna konstrukcja szkoda że nie ma fiilmiku :neutral:

Opublikowano

zgadzam się z moimi przedmówcami (samemu ie chciało mi by się robić czegoś takiego ) efekt był pewnie oszałamiający życzę abyś odzyskał film
10/10

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fakt fachowa robota efekt był na pewno super tylko jest jeden minus miales tyle rakiet a tylko raz odpalałeś :neutral: ale pewnie warto było :twisted:

Opublikowano

rakiet miałem więcej, ze 20 odpalałem sobie wcześniej... voo doo i inne

• 3 tygodnie później...