marcin1197 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Oto filmik z mojego sylwestra http://www.sendspace.pl/file/v0aQkilk/@mod: zapomniałeś o tagu ; ) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Super Fajerwerki, ale powiem ci tylko, że złą muzykę dobrałeś do filmu, psuje wszystko. Najbardziej spodobała mi się wyrzutnia JW12 Imagine i Uran. Dawały one najlepsze efekty. Rakiety mogą być.Moja ocena filmu 7/10 była by wyższa gdyby nie ta muzyka. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 No bardzo ładne fajerwerki, tylko zgadzam sie z Mpi, jeżeli już to troche wyciszyć muzyke, ale rock za bardzo nie pasuje do fajerwerków, ale i tak super 7/10. Dajcie to na normalny server bo nie moge tego sciagnac... Czemu nie możesz? U mnie było jest wszystko ok, wciskasz pobierz i tyle Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Fajny pokaz trochę dziwny ten tyrant mi wydawało się że po każdym strzale miał crackling ocena pokazu : 8+/10 Cytuj
Urich 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 No bardzo ładne fajerwerki, tylko zgadzam sie z Mpi, jeżeli już to troche wyciszyć muzyke, ale rock za bardzo nie pasuje do fajerwerków, ale i tak super 7/10.Dajcie to na normalny server bo nie moge tego sciagnac... Czemu nie możesz? U mnie było jest wszystko ok, wciskasz pobierz i tyle No i właśnie nic mi sie po tym nie dzieje... Cytuj
marcin1197 0 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ma ktoś może ten film?Bo ja robiłem formata i zapomniałem zgrać...A link już wygasł. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Lipca 2008 No przyłączam się do prośby, bardzo bym chciał go obejrzeć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi