velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Nazwa :Crackling PearlsSymbol : SP040Opis : Kolorowe kule z cracklingiemZdjęcie : Film : http://www.sendspace.com/file/dqpwvyCena : 7zł ( 4 sztuki )Na tego sylwestra zaopatrzony byłem w dwie sztuki tych rzymskich ogni. Kolor Red i Gold Odpalone zostały razem z dwoma rzymskimi z hestii. Na końcu filmiku strzela rurka z hestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Efekt poobny do baletu , ale są strzały jak w vaderze.Bardzo ładne , jak na tę cenę opłaca się kupić.10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mi też te rzymskie się bardzo spodobały. Bardzo fajny ckrackling mają, no i są niedrogie. Sfilmowałem efekt jednego z tych rzymskich. Jak będę miał trochę czasu to wrzucę.Moja ocena 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi