FireMan 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam.Mój sylwester był rozłożony na 3 części.Do 17.20 poszły petardy.O 18.00 rozpoczął się pierwszy pokaz dla rodziny i kolegów z osiedla.I o 23.50-0.50 Główny pokaz.Póki co Zmontowałem film z pokazu pierwszego :Klik Film z pokazu głównego będzie 3-4 Stycznia 2008r , ponieważ musi mi go kolega nagrać na jutro , a montaż też trochę zajmie.Narazie proszę o ocenę pokazu pierwszego. Cytuj
lukasz12b 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Na końcu się wam wyrzutnia przewróciła czy mi się zdawało :grin: . Filmik ładny 9/10 Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2008 Tak.Przewróciła się SM2127 na końcu i trole gdzieś na początku , niektóre fajerwerki leciały krzywo , dlatego kamerzysta ich nie uchwycił.Filmiki z pokazu głównego prawie na pewno mają lepszą jakość(kamerzysta był doświadczony) , ale po obróbce i montażu będą takie jak te teraz. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ładne wyrzutnie, z tych najładniejsza chyba była Hot, czekam na kolejne filmy, a i jeszcze, za głośno troche dałeś muze w tle, powinieneś troche przyciszyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi