Skocz do zawartości
  • 0

Pokaz

w?odi

Pytanie

Opublikowano

Mam pare pytań moze to nie jest dobry temat ale chciałbym żebyście mi doradzili i pomogli otóż postanawiam zorganizowac z kumplami pokaz ale nie możemy sie zdecydować jakie materiały pirotechniczne były by odpowiednie chodzi mi o efekty świetlne prosił bym o odpowiedż :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Dodatkowe Info na temat wyzej wymienionego pokazu TROPICa

CZAS: dzis, 21.00-22.00

firma Wiko: http://www.wiko.com.pl/mapawar-x3.html
(mapke mozna pomniejszyc na gorze obrazka)

Mysle ze jak sie ulokujecie gdzies na zachodnim wylocie ze Starych Babic to wszystko zobaczycie.

Ok milegeo Pokazu. Bedzie sporawy.

• 0
Opublikowano

Kręci ktoś filmik?

• 0
Opublikowano

Ja chciałem nakręcić, ale brat mi nie pozwolił wziąć swojego aparatu z kamerą.... :cry:

• 0
Opublikowano

update: podobno pokaz Tropica gdzies o 21.15

• 0
Opublikowano

Kur.......cze!!!
Nic z tego pokazu nie zobaczyłem!.
Zajechalem tam na 21.00, czekałem jak głupi prawie godzinę, a potem ochroniarz, którego sie spytałem, kiedy będzie pokaz, powiedział, że już był koło godz. 20.30!!!!!!!!!!!

• 0
Opublikowano

Pewnie jakiś ślub - szybciej niz planowali się popili więc i pokaz musiał być wcześniej, albo panu mlodemu się gdzieś śpieszyło :lol:

• 0
Opublikowano

Witam. Nie wiem czy ktoś śledzi ten temat...jednak mam pytanie...
Chce niedlugo zorganizowac mini pokaz na urodziny. kwota...ok 300-350zł. Co byście poradzili...może TROPICA...mam najblizej... mozna dostac Jorge w Warszawie?;>

• 0
Opublikowano

W Warszawie nie ma hurtowni Jorge, masz jedynie Tropica i SuperPower'a. Sam jestem tym bardzo zdziwiony że w stolicy nie ma hurtowni jednej z najlepszych firm :shock: