patro98 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jak w temacie, czy sprzedają moździerze większe niż 2" , które są ogólnodostępne dla każdego? Czy tylko poniżej 2" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niestety nie. Na większe niż 2" potrzebna jest już koncesja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patro98 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czyli mam przez to rozumieć również, że w hurtowni nie zobaczę, moździerzy z "bombami" większymi niż 2" czy będą ale ja ich nie będę mógł kupić?PS. Ciężko jest zdobyć tą koncesję (pozwolenie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 może i zobaczysz, ale ci ich nie sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Niestety nie. Na większe niż 2" potrzebna jest już koncesja. a to dziwne bo ja miałem trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ciekawe gdzie taki kupiłeś :?: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jak dogadasz się ze sprzedawcą (łapówka :lol::lol: ) to kupisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ciekawe gdzie taki kupiłeś :?: ... w Makro.oddział Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Horix 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czyżby Hestia?44 szele, 109 efektów trój i 2 strzałowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czyżby Hestia?44 szele, 109 efektów trój i 2 strzałowe? tak zgadza się.mam nawet zdjęcia i widać dokładnie że szelki mają trzy zbiorniczki i dają trzy efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 ale problem w tym, że one są 3 strzałowe, ale mają góra 2 cale... czytanie ze zrozumieniem, jemu chodziło o wielkość pocisków a nie o ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 aaa to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Max 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sory za ot, ale ile Adiq kosztował ten potrójny moździerz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Horix 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ok 349,99 zł brutto299,99zł netto, w każdej hali makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adiq 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sory za ot, ale ile Adiq kosztował ten potrójny moździerz?? jak będziesz nastawiony na kupno tego moździerza.to nie zostawiaj tego na ostatnia chwilę.gdy przyjdzie ci gazetka z makro jedź i odrazu kupuj.bo jak wiem to ilość ich jest ograniczona do 50 pudeł na sklep.ja wykupiłem ostatni karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A czy można w takim razie kupić same szelki do 2'' bez koncesji :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak, normalnie możesz kupić do 2" bez żadnego pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A czy można w takim razie kupić same szelki do 2'' bez koncesji :?:nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 tylko, że jemu chodziło o to, czy może kupić na sztuki, po prostu bez opakowań i w ogóle...osobiście się nie spotkałem z takimi i pewnie są trudno dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A to sorry, myślałem że chodzi mu o normalny zestaw czyli rura+szelki 2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Samych szelek 2" nie kupisz bez koncesji bo są profi. a jak chcesz już mieć szelki 2" to musisz cały zestaw od razu kupić od kilku do kilkunastu szelek (taki zestaw amatorski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No właśnie chodziło mi o szelki "na sztuki". Szkoda że nie można ich kupić. Z drugiej strony mogli by dopuścić szelki powiedzmy do 2'' do sprzedaży bez koncesji. Tak to troche kasy zawsze wtapia się w sam moździeż i opakowanie. :?: W jakim moździeżu są szelki dwu calowe? Ja widzialem tylko 1,75'' w jakimś z SP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Samych szelek 2" nie kupisz bez koncesji bo są profi. 2" nie są na koncesję, nie są profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wszystko opisane jest w tym rozporządzeniu - tutaj Interesujący fragment : Moździerze, miny (bukiety pirotechniczne) Do 40 g w pojedynczym ładunku, w tym nie więcej niż 5 g masy o działaniu hukowym lub błyskowym Pirotechniczny, zapewniający opóźnienie zadziałania3-10 sRura o średnicy wewnętrznej co najwyżej 50 mm, o konstrukcji zapewniającej stabilność moździerza podczas strzału i wytrzymałość uniemożliwiającą jej rozerwanie Co do moździerzy 2" to jest na przykład:SFW515B z SurexaSP0017 z Super PowerPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 2" nie są na koncesję, nie są profi Nostra, to wreszcie jak jest :?: :?: Dobra, nie obchodzi mnie czy są na koncesje lub czy są profi. Jedno krótkie jednoznaczne pytanie: [center:049b3f773b]Czy można kupić Shell kulistą do 2'' średnicy nie posiadając koncesji?[/center:049b3f773b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 nie kupisz szelek bo takowe nie są w ofercie dla osób prywatnych...koncesji nie trzeba, ale nie kupisz ot takja chciałem to powiedzieli że nie mają takich małych (strzelają odo 2,5" w górę), gdyby mieli to mogliby sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patro98 0
Jak w temacie, czy sprzedają moździerze większe niż 2" , które są ogólnodostępne dla każdego? Czy tylko poniżej 2" ?
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi