Mlody 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 - rzucam palenie [chociaż wątpie że się uda xd]- rzucam ostre picie [100%]- poprawiam się w nauce :twisted: [dla kasy oczywiście ] Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja mam zamiar poprawić się w nauce i wziąść się za siebie... skączyć ze słodkim a zacząć uderzać w worek ćwiczyć na siłowni itd. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja mam sporo ale napisze takie 1 główne, PRZESTAĆ CAŁY CZAS MYŚLEĆ O SYLWESTRZE.Życie jest zbyt krótkie żeby żyć tylko od sylwestra do sylwestra... Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 1)Nigdy nie marnować kasy na małe rakiety i wyrzutnie.Strata czasu , chęci do życia , a przede wszystkim pieniędzy.2)W tym roku na finał użyć TB2343)Zmontować cyfrowy system do odpalania.4)Dostać się na AGH5)Wreszcie kupić tego lapka i nowy TV6)Rzucić palenie(nie tylko tytoniu) oraz nie pić przynajmniej do połowy lutego7)Zdać prawko za pierwszym razemTo będzie duża część postanowień/planów na ten rok.Najważniejsze jest 1(jak tylko mi taka myśl przyjdzie kolega ma mnie je**ąć ile ma siły w ręce !) 4 i 7. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 1)Nigdy nie marnować kasy na małe rakiety i wyrzutnie.Strata czasu , chęci do życia , a przede wszystkim pieniędzy.2)W tym roku na finał użyć TB2343)Zmontować cyfrowy system do odpalania.4)Dostać się na AGH5)Wreszcie kupić tego lapka i nowy TV6)Rzucić palenie(nie tylko tytoniu) oraz nie pić przynajmniej do połowy lutego7)Zdać prawko za pierwszym razemTo będzie duża część postanowień/planów na ten rok.Najważniejsze jest 1(jak tylko mi taka myśl przyjdzie kolega ma mnie je**ąć ile ma siły w ręce !) 4 i 7. OFFTOPJeżeli opatentujesz ten cyfrowy system odpalania to ja poprosze instrukcje jak to złożyć : ) XD Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 moje postanowienia *więcej czasu poświęcać nauce *zacząć systematycznie ćwiczyć (akro )*więcej oszczędzać na fajerwerki*mniej pizdrółek więcej wyrzutni*wziąść się za siebie Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja mam tylko 3 postanowienia:1. Znaleźć w końcu jakąś normalną dziewczynę ^^.2. Na kolejnego sylwestra kupić same konkretne wyrzutnie.3. Wygrać ligę w cs'a ^^.Na oceny w szkole nie narzekam więc nie uwzględniam tego . Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :arrow: Zdać prawko. :arrow: Na sylwestra 10/11 kupić jakieś większe wyrzutnie a nie jak w tym roku. :arrow: Matura Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Postanowień nie dotrzymuje ale może coś się zmieni w tym roku: :arrow: lepsze oceny w szkole :arrow: więcej ćwiczyć :arrow: nie żałować kasy na zachcianki :arrow: i ogólnie by żyło się lepiej Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 -Lepsze oceny-Więcej oszczędzac-Wziąśc sie za siebie-Dłużej planowac sylwestra. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 10 Stycznia 2010 :arrow: Uzbierać na Sylwestra 2010/2011 1200zł :arrow: Wbij 100 lvl w Grze :arrow: Mieć Średnią 4.0 :grin: Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moje postanowienia:mieć czerwony pasek na koniec gimnazjummieć dużo punktów w testach i jeszcze kilka rzeczy mniej istotnych Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 15 Grudnia 2010 :arrow: Uzbierać na Sylwestra 2010/2011 1200zł :arrow: Wbij 100 lvl w Grze :arrow: Mieć Średnią 4.0 :grin: 1. Nie dano mi tego wydaje sporo mniej xd2. nie dano mi tego bo mam 74 lvl xd3. nie dano mi tego bo mam trochę niższą xdhahaha :lol: Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Po 1 POPRAWIĆ OCENY !!Po 2 Zacząć zbierać kasę na sylwka 2011\2012 już od styczniaPo 3 Kupić Worek Treningowy i ćwiczyćPo 4 Przyłożyć się do treningów (trenuję tenis ziemny)Po 5 Nie zawieść samego siebie, rodziców i przyjaciół.Po 6 Wystrzelić Delova Rana 3" w sylwka Może to że wszyscy widzą jakie mam postanowienia będzie jakaś mobilizacja Pozdrawiam Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 1.Dojść do bicepsa 422. Wyrzeźbić ciało3. Mniej pić4. Zdać prawko za pierwszym razem5. Pobzykać ;DDD6. Kupic samochód Cytuj
maciejrio 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 -zdać prawko-przejść do następnej klasy ;D-kupić większy motor-i zacząć odkładać hajs na fure ;D-przestać przeklinać (oby m isię to udało)-zdrowiej się odżywiać- Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 A ja tak: Po 1:Muszę poprawić oceny Po 2:Muszę zbierac kasę na sylkwa 2011/2012 Po 3:Muszę się zdrowiej odzrzywiać Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Lipca 2012 A ja mam takie/oweLepsza nauka chociaż i tak się nie spełniaNazbieram dużo więcej kasy na fire aa bo w tym coś tam brakowało ( jak zwykle )i w tym roku moje postanowienie to zdać 3gim i dostać się do technikum Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zawsze sobie mówie ,że na nastepnego sylwka wydam więcej kasy i kupie dużo kostek Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lepsze wyniki w nauce Zbieranie kasy na o wiele lepszy stuff. Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lepsze wyniki w nauce :P/>Zbieranie kasy na o wiele lepszy stuff. :)/> Ja tak samo ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi