tomek91050 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nazwa - pszczółki zdjęcie - http://www.pirotechnika.pl/images/stories/...inne/HE0608.jpgefekt - srebrne wirycena - 1,5-2,0zł.film - brakCo o nich sądzicie :?: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zostało mi jeszcze pare, to jest najgorszy motylek ze wszystkich Ale niema się czego spodziewać po takich rozmiarach... Ale mi jakieś pechowe chyba się trafiły bo co odpalałem to wzlatywały i od razu spadały na dół ;p Cytuj
jano 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 tak na przed sylwka super. I tu Hestia zasługuje na plusa, bo pszczółki Jorge'a maja to do siebie, że eksploduja. Wiecie jak taka pszczółka leci gdzie chce i leci nisko to kiedy wybuchnie, no to różnie bywa :neutral: . Ale wg mnie Pszczółki hestii sa dobrze wykonane. Cytuj
Horix 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jano właśnie udowodnił że jesli chodzi o pszczółki to tylko jorge Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Te pszczółki są super.Kupiłem 3 opakowania(2 jeszce zostały) po 1.99zł za paczkę.Może za długo i wysoko nie lecą , ale efekt i tak jest fajny.8/10 za dobrą jakość wykonania , a jak wyprostuję się skrzydełka to lecą o wiele wyżej. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja je odpalam z balkonu przetrzymuje i w ostatniej chwili rzucam o mało we mnie nie trafiła przed sylwkiem cudem skręciła xD Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja pszczółki kupiłem w carrefour po 1.99 opakowanie :smile: z hesti jak do zabawy przed połnocą są idealne wysoko lecą tylko sie zawiodlem na tych z hesti bo kiedyś miałem z jorge to jak wyleciały to był jeszcze huk :evil: te z jorge to były full wypas :twisted: Cytuj
Blade 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie są złe :mrgreen: Lecą do góry potem zmieniają kolor na zielono i spadają.Wg mnie za tą cenę się opłaca :grin: Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Fajne tylko że na24 sie nie nadają bo nikt nie zobaczy małego kolorowego światełka tylko wszyscy będą patrzyli na duże efekty.Ale przed 12 w sam raz.√ Cytuj
kamil 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie ma co wymagać :mrgreen: i tak są super mogą posłużyć jako rozgrzewka przed sylwestrem :lol: Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=qVsWGwhXL7EBardzo fajne jak za ta cene (u mnie w hurtowni 1.30/12 szt!!!) Cytuj
Mars 0 Opublikowano 13 Marca 2008 moim zdaniem do zabaw sa bardzo fajne i na dodatek sa tanie :grin: tylko szkoda zae ta krotko trwa efekty :neutral: . najpierw wylatuje i wypuszcza iskry i opada na dul .wiec kazdemu je polecam moja ocena to 9/10 :grin: :grin: Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 13 Marca 2008 te pszczółki są już u mnie tradycją na każdego sylwka kupuje po 2-3 paczki za 1.70 w auchanie : nie wyobrażam sobie sylwka bez nich :grin: Cytuj
Jimie 0 Opublikowano 23 Marca 2008 Faktycznie są bardzo niepozorne. Pierwsza skosiła lot od razu, o mało co nie trafiając w mojego brata. Reszta leciała tak jak powinna, nie sądziłem że będą tak wysoko. Mają fajny start i zielono żarzące się ,,światełko". Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 a umnie są po 1zl za 12 sztuk :mrgreen: bardzo fajny efekt tych pszczółek Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kupiłem 2 paczki do zabawy i jednak 2 zł to trochę za drogo . Ale efekt nie najgorszy . Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Powiem tak: te pszółki są niezbyt atrakcyjne, są małych rozmiarów, efekty właściwie jednolite, niezawsze wzlatują do góry. No ale czego możemy się spodziewać po skrzydlakach o tych rozmiarach i cenie. Ale punkt dla hesti za cene, bo np. w Auchan są po 1.99zł więc może i warto. Zależy dla kogo. Cytuj
domino250 0 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Te pszczółki są tylko do zabawy ja zawsze Se kupie parę tych pszczółek :mrgreen: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kolega miał takie dwie, i efekt nawet nawet :-) prawie taki jak duży motyl z Taurusa. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Według mnie pszczółka bez strzału jest nieopłacalna :mrgreen: Jorgowskie są lepsze :razz: Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 23 Października 2009 To są takie małe gówienka zawsze pod wieczór puszczam je sobie z parapetu lub rzucam z okna. Fajnie lataja Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 25 Listopada 2009 Nic fajniejszego się w tej cenie nie dostanie... u mnie w stuffie to podstawa do zabawy tak ~20.30 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hmm Cena Tego maleństwa to 1.99 zł za 12 Sztuk.Wręcz opłacalne :twisted: do zabawy tak jak to mówił szatek 10/10 Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miałem je kiedyś i jak dla mnie to one są bardziej dla dzieci :neutral: . Odpalisz kilka takich i się nudzi, one są malutkie a efekt to już wole huk petardy niż taki malutki zielony wir. Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Polecam je,do zabawy idealne,mam je w corocznym stuffie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi