mpiwowski 182 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Tak jak w temacie szukam rakiet z efektem Salute (tylko rakiet)Salute = report = wielki huk (taki jak na koniec w The Beściaku bez innego efektu)Proszę o pomoc Rakiety mogą być firmy Jorge lub Tropic. Jakiś takich większych szukam. Cytuj
0 Rafik_15 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Xtreme blizt jest rakieta z tym efektem ,ale nieznanej mi firmy :razz: Filmik Cytuj
0 mpiwowski 182 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Rafik to jest rakieta firmy Weco. A ja szukam rakiet firmy Jorge lub Tropic. Chyba takich nie zrobili o efekcie Salute. :???: , ale jeszcze poszukam Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mazii23 miał rakiet "Triplex Stargazer", one wybuchały 2 razy,a za pierwszym miały "salute".Oto filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=lgjMEeamNuQPozdrawiamPS.Wiem, że to nie fimra jorge czy tropic, ale może ta będzie dobra. Cytuj
Pytanie
mpiwowski 182
Tak jak w temacie szukam rakiet z efektem Salute (tylko rakiet)
Salute = report = wielki huk (taki jak na koniec w The Beściaku bez innego efektu)
Proszę o pomoc
Rakiety mogą być firmy Jorge lub Tropic. Jakiś takich większych szukam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi