w?odi 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Chciałbym zawrzeć taki temat chodzi mi o to jak wytrzymujecie cały rok do sylwestra i kiedy oprucz sylwestra puszczacie fajerwerki :?: [ Dodano: 2006-01-22, 18:35 ]Ja juz się nie mogę doczekać ale to sie tak tylko wydaje że długo a tak naprawde to to szybko minie mam juz 260zł a co dopiero dalej jeszcze mój kumpel ma sie dołączyć sylwka 2006|2007 nie przepuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Istnieje już taki temathttp://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papka93 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 witus jemu chodzi tez o to jak wytrzymujemy tyle dni do sylwka a nie tylko jak pj.patryk o fajerwerki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja caly rok zbieram kase na fajewrweki a ja sie bawie saletra przez lato wiec mi sie nie nudzi kolega cos zarzuci...ona ma caly zestaw jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No no.Nie ma to jak saletrą w lato.U mnie są jeszcze odpusty.Poza odpustami jeżdże jeszcze do sklepu.Ale kase musze oszczędzać na sylwka.Conajmniej 250 zł.Co roku więcej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja fajerwerki odpalam 2 razy do roku. Raz oczywiście na Sylwka a drugi raz na odpuście we wsi gdzie mam działkę w ostatnią niedzielę września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt3k 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 W sumie to ja też strzelam 2 razy w roku, u mnie odpust jest około 15 sierpnia. W tym roku może jeszcze na urodzinki zrobie jakiś pokaz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 a ja strzelam tylko w sylwestra i nowy rok. I nie wiem co to za odpust :oops: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt3k 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hyh :lol: każda parafia na wsi ma swojego patrona i gdy jest święto tego patrona to jest odpust czyli święto parafii , zawsze jest stragan z petardami i zabawkami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hyh :lol: każda parafia na wsi ma swojego patrona i gdy jest święto tego patrona to jest odpust czyli święto parafii , zawsze jest stragan z petardami i zabawkami :twisted: Taa u mnie jest to samo :twisted: Tylko zawsze mają z Hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Problem w tym ze trudno wytrzymac :cry: Ale najlepiej co chwila kupowac i puszczac jakies drobne fajerwerki(circoblitze, jakas rakietka czy hukowe) I od wakacji nic nie puszczać, zeby zrobic smaka na sylwestra :lol: Puszczanie zaczyna sie od listopada [ Dodano: 2006-01-24, 09:02 ]Włodi zgadzam sie 8) Minie szybko jak ból głowy, pamietam jak czekalem czekalem i ani sie obejrzec i juz sylwek...Włodi zbieraj kaske oby tak dalej a bedziesz miał profesjonalnego sylwka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja w wakacje wydam coś koło 80 zł i zamówie na hanevie jakieś wyrzutnie, rakiety, petardy, rzymskie, fontanny część odpalę a reszta na sylwka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w?odi 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja to już kompletnie się nudze ale może na wakacjach cos wykombinuje saletra itp...no i moja siostra ma 18 to jej zapodam jakis pokazik oczywiście za drobną opłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja w lato prawie odchodze z nudy od zmysłów ! Czasami się pojedzie na dworzec, żeby kupić parę drobiażdżków, np: piccolaki ( INNA NAZWA TO TEŻ SIARKOWCE !!! ) , kulki trzeszczące, kulki dymne, bączki i inne pierdoły, jakos tak wytrzymam przez całe wakacje, ale potem we wrześniu jest znowu szkoła i znowy nuda, nuda, nuda..... ale staram się przez jesień nie myśleć o fajerwerkach bo to tylko wzmaga mój "PIROTECHNICZNY GŁÓD". Dopiero w grudniu ( czasami w listopadzie ) juz rozmyślam o fajerwerkach..... no i to taki mój los....................... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja już jestem myślami w październiku bo wtedy przyjdzie moja kolejna paczka i zrobię mnóstwo kolejnych testów, ale narazie trzeba jeszcze przebrnąć przez ten wrzesień Po trzeciej paczce będę myślał już o mniejszych paczkach w grudniu i o sylwestrze.a żeby wytrwać w ogóle do września odpalałem sobie różne fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tylko w sylwka, a w cią gu raku to inne ciekawe rzeczy robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 a ja w wakacje na zlocie w darlowie [pojazdow wojskowych] kupuje sobie jakies picolinki i korsarze i potem strzelam ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja to zaraz po sylwku myśle, że się nie doczekam, a później tak leci, że się człowiek nie obejrzy a tu następna wigilia tydzień i sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja to jak z tatą w mieście jestem to ide sobie do hurtowni śmieszka kupuje ekwipunek petard za 80 zł i na wakacje heppy :mrgreen: I jeszcze odpust w maju .... a tam co 2 metry stoisko z fajererkami . Czasami nawed są wyrzutnie i moździerze naprawde nawet 2 calowe , a wyrzutnie z jorga np kiedys sobie wyrzutnie monstrum kupiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 W Lato to ja o fajerwerkach zapominam dopiero budzę się w listopadzie i zaczynam odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyZ 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja zostawiam niektóre rzeczy na wakacje i potem odpalam(np.kupuję jeszcze jednego Hota i Arctica) Zostają jeszcze petardy i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosciak 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja planuję urządzić mały pokaz na urodzinki. Tylko skąd wziąć fajerwerki w wakacje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.K. 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Muszę wam powiedzieć, że bardziej lubię strzelać latem niż przed sylwkiem i w sylwka (tak, wiem jestem troche dziwny).W zeszłym roku w czerwcu dwa razy kupowałem fajerwerki ( były to jakieś jakieś drobiazgi,ale zawsze coś).W przyszłym roku gdzieś koło czerwca/lipca też zamierzam sobie kupić jakieś fajerwerki, i gdzieś w październiku też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Ja planuję urządzić mały pokaz na urodzinki. Tylko skąd wziąć fajerwerki w wakacje?! Może jakiś kościół będzie miał święto i będzie odpust tam jest stoisko z fajerwerkami a najlepszym sposobem jest kupienie "na zapas" Teraz właśnie zostawiłam jakieś petardy ale i tak szybko wystrzelam trzeba będzie na odpuście kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Tylko skąd wziąć fajerwerki w wakacje?! kup sobie w sklepie internetowymja w wakacje będę strzelał tym co mi zostało z sylwka(a zostało sporo) może jeszcze coś kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi