pj.patryk 3 Opublikowano 8 Stycznia 2008 No, wszystkie filmy już wrzucone. Zapraszam TUTAJ :razz: Cytuj
kamil 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 U ciebie bardzo ładnie widać efekt Babla, a dobrze, że nikomu nic sie nie stało gdy na ziemi wybuchł Gloden life :roll: Cytuj
Monster Master 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Bardzo ładny filmik :smile: 10/10 P.S Najlepsza wyrzutnia z Twojego stuffu to wg. mnie "kokon"(na końcu) ile za nią dałeś? Cytuj
Saek 1 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Film fajny. Najlepsze wrażenie zrobiły na mnie rakiety "Golden Life". Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 Najlepsza wyrzutnia z Twojego stuffu to wg. mnie "kokon"(na końcu) ile za nią dałeś? Wyrzutnie Kokon przyniósł sąsiad. Nie pytałem ile dał bo i tak by nie wiedział ( powiedział sprzedawcy że ma mu coś dobrać za 200zł i nic więcej go nie interesowało ) Ale widziałem gdzieś w e-sklepie, że Kokon kosztuje 70zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi