tomek91050 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nazwa - mini corsairZdjęcie - http://www.jgs.pl/images/FAJERWERKI/PETARDY/K-0202S_L.jpgefekt - hukFilm - brakCena - 1,00 - 1,50zł.Sztuk w paczce - 20Co o nich sądzicie??? :?: Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Huk troszkę większy od zwykłych K0202.Nie ma porównania do chociażby Korsarzy z Hestii.Po bliskim spotkaniu z K0202-s (wybuchł metr ode mnie) piszczało mi tylko przez 2 sekundy w uszach Nic specjalnego.7/10 Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ogólnie nie są aż takie złe :smile: ale mało się różnią od petard piccolo są głośniejsze ale to tak minimalnie 6/10 :???: ale ogólnie polecam bo nie kosztują aż tak dużo u mnie są po 1,20 zł nie wiem jak stoi ich cena u was :neutral: Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 10 Stycznia 2008 one sa praktucznie tak samo glosne jak ko203 .. wiem bo "obieralem" obydwie petardy i mialy tyle samo prochu... tyle ze ko203 sie duzej jara i jest bezpieczniejsza ale i drozsza i nie warto sie sugerowac wielkoscia, bo jak na ich rozmiar to sa glosne.. nie wiem jak innych firm ale zawsze mialem tylko tropica ... a od piccolo sa spokojnie glosniejsze Cytuj
gojat 0 Opublikowano 11 Stycznia 2008 kupiłem je pare razy bo nic innego nie było najzwyklejsze petardy i może tylko troche głośniejsze od piccolo Po bliskim spotkaniu z K0202-s (wybuchł metr ode mnie) piszczało mi tylko przez 2 sekundy w uszach co? piszczało ci w uszach mi piszczy tylko po achtungu Cytuj
czesio 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 nic specjalnego pierwszą odpaliłem KO202S (Mini Corsairza) potem odpaliłem też KO202S (Super Crackera z Jorga) Super Cracker jak wywalił to się alarm w aucie włączył :razz: a mini corsair to tylko był taki huk jak od piccolaka Wesołych Swiąt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi