FireMan 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Symbol : 2,5" Professional RocketNazwa : Etna Rakieta ProfesjonalnaOpis : Baaardzo duża rakieta firmy jorge.Zdjęcie : Etna Efekt : Wielki Kolorowy Bukiet (Jeszcze 5 innych efektów).Film : Cena Hurtowa : 23.99złMiałem tą rakietę na ostatniego sylwestra.Biorąc pod uwagę spore rozmiary , miałem dobre myśli co do tej rakiety(na fireworks.com.pl pisało , że jest nawet cracling : ).Owszem był bardzo wielki ładny efekt , ale czułem pewien niedosyt.Zapraszam do komentowania.PSBył już temat o etnie , ale z powodu braku filmu i offtopu został usunięty. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ech, nawet ładna lecz spodziewałem sie czegoś naprawde super, teraz już wiem że takie pojedyńcze duże rakiety jak JR25, Etna się nie opłacają, lepiej kupić festival, masz więcej mniejszych i nie czujesz niedosytu bo jak na tą wielkość rakiety są super.Moja ocena 7/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Chwilowo za królowała na niebie rozprysk jak na takiego kolosa to nawet ujdzie aczkolwiek sądzę iż lepszym wyborem byłby chociażby 1 arctic albo jakieś tańsze rakietki;) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tyle kasy na taki słaby rozprysk. Tak jak mówiłem lepiej sobie kupić wyrzutnie zamiast takiej rakiety. Bo po 1 będzie znacznie więcej strzałów a po 2 efekty będą znacznie lepsze. Moja ocena 3/10. Już mniejsze rakiety od niej są nie raz lepsze. Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Powiem tak.Dużo osób mówiło mi , żebym jej nie kupował , ale chciałem spróbować , filmu nigdzie nie ma , a efekt teraz znam.Jak napisałem wyżej jest jeszce 5 innych efektów.Forumowicze widząc film moga go ocenić i zastanowić sie nad jej zakupem.Ja za rok kupię o innym efekcie , również dam film. Cytuj
toby 0 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jak dla mnie to efekt jest bardzo fajny, widzialem ja na zywo, wyglada o wiele lepiej.Chociaz za ta cene to o wiele bardziej oplaca sie kupic rakiety z dragona sa naprawde swietne, za 16 zl dostajemy rakiete magnum, o efekcie zielonej peoni, za 35 zl mamy rakiete nie spotykana w jorge, sa to jakby 3 rakiety, tylko ze z jednym silnikiem, efekt - 3 piekne palemki, lub rakiete 3" również za 35zl,( sory za offtop, ale uwazam ze lepszym wyborem byly by rakiety opisane przezemnie. ) Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 7 Września 2010 mpiwowski ma rację jak za tą cenę to moim zdaniem za mały rozprysk polecał bym 2,5' Super Star Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi