FireMan 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Symbol : JW81 Nazwa : RebeliaOpis : Wyrzutnia firmy jorge o kalibrze 26mmZdjęcie : Rebelia Efekt : 4 X WHITE GLITTERING COMETS ; 4 X GREEN GLITTERING COMETS ; 4 X RED TAIL + YELLOW BURST ; 4 X RED TAIL + SPRING FLOWER BURST.Film : Cena Hurtowa : Ok 30złDosyć ładna wyrzutnia , o pięknych efektach , bardzo wielkich.Niestety ma bardzo duża ilość komet , przez co nie jest idealna.Zapraszam do komentowania. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Z początku bardzo denna mi się wydawała ale na koniec zrobiła swoje ogromny crackling długo utrzymujący się na niebie zrobił na mnie duże wrażenie ;] 8+/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 No bardzo ładna wyrzutnia, a co do komet, to mi by nie przeszkadzało bo bardzo lubie ten efekt Potem piękne rozpryski, widać że sporawe, troche dziwnie wygląda ta wyrzutnia ale cena mogła by być jednak troche mniejsza Tak ze 25 zł, może stanieje, bo to chyba nowość była, a za nowość trzeba troche więcej zapłacić :mrgreen: Moja ocena 8+/10 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Stycznia 2008 No powiem, że ta wyrzutnia mi się spodobała. Na początku bardzo ładne komety a później zaczynała się rozkręcać. Cena też jak najbardziej przystępna. Moja ocena 7/10 Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Te 4 ostatnie strzały zrobiły na mnie ogromne wrażenie, ale początek jest słaby. Każdy strzał mógłby być z rozpryskiem ocena 8/10 kupiłbym ją gdyby była tańsza a zresztą w Białymstoku ich chyba nie ma Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 12 Stycznia 2008 No faktycznie troche denna 12 komet +12 rozpryskow za 30zl hmmm zastanowmy sie ale te ostatnie poprostu Wyyypas i to z craclingiem POZYTYW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi