Cześć , na tego sylwestra mam zamiar kupić fajerwerki z fajerwerkimarket.pl i ułożyłem mały plan zakupów: Zestaw FESTIVAL-70zł żuki-5,50zł 2xTROLE-8zł RZYMIAKI MULTICOLOR 10-4,50 2XPYRAMID-7zł jeszcze dołożę dużo rzeczy ,ale proszę was o pomoc doradźcie mi co.
Po za tym kupie jeszcze w marketach:
Lidl: Moździerz za 22,90 Wirujące koła x5 Biedronka: 6xKung-Fu 3xArctick może sfinx jeśli jakiś zostanie Hurtownia: 4xballet 2xrakiety diabolo moździerz 10xkorsarze co za ok 50zł(zalezy co bedzie) Arsenał: naboje ślepe naboje ,,efektowe,, 2xpiccolo jakaś wyrzutnia np. za 20 zł Pozostałe: Big Bang Kasjopeja Karabinki Różne rakiety Blue Moon Wariat
Co byście w moich planach zmienili na stuff planuje wydać cos koło 500zł i chce miec duzo zabawy i fajne efekty.Pozdrawiam
Pytanie
Ronaldinho 0
Cześć , na tego sylwestra mam zamiar kupić fajerwerki z fajerwerkimarket.pl i ułożyłem mały plan zakupów:
Zestaw FESTIVAL-70zł
żuki-5,50zł
2xTROLE-8zł
RZYMIAKI MULTICOLOR 10-4,50
2XPYRAMID-7zł
jeszcze dołożę dużo rzeczy ,ale proszę was o pomoc doradźcie mi co.
Po za tym kupie jeszcze w marketach:
Lidl:
Moździerz za 22,90
Wirujące koła x5
Biedronka:
6xKung-Fu
3xArctick
może sfinx jeśli jakiś zostanie
Hurtownia:
4xballet
2xrakiety diabolo
moździerz
10xkorsarze
co za ok 50zł(zalezy co bedzie)
Arsenał:
naboje ślepe
naboje ,,efektowe,,
2xpiccolo
jakaś wyrzutnia np. za 20 zł
Pozostałe:
Big Bang Kasjopeja
Karabinki
Różne rakiety
Blue Moon
Wariat
Co byście w moich planach zmienili na stuff planuje wydać cos koło 500zł i chce miec duzo zabawy i fajne efekty.Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi