Skocz do zawartości
  • 0

peonie, chryzantemy itp.

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie czym sie różni np. chryzantema i peonia?? :?: możecie wymienić wszystkie możliwe efekty i dać przykładowe screeny efektów. Jeszcze dwa inne pytania:
1. co to sa Z shape fan shape itp?
2. możecie mi przybliżyć jakość , efekty i cene wyrzutni Hot Stars? (ewentualnie filmik)

ps. chyba mam zespół abstynencyjny dotyczący fajerwerków xD (jak ktoś takie coś ma to też zrozumie)

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

1.Wyrzutnie Fan to są wyrzutnie strzelające skośnie
2.Ceny nie znam ale możesz polookać na necie np. www.fajerwerkimarket.pl może tam jest

• 0
Opublikowano

Peonia to są po prostu kula z gwiazdek bez ciągnących sie za nimi ogonów
a chryzantema to tez kula z gwiazdek ale ciągną sie za gwiazdkami ogony.

Z szhape to znaczy że wyrzutnia strzela od lewej do prawej od prawej do lewej i tak w kółko :P do wyczerpania ładunków

Fan shape to jest wachlarz, takie coś np.: I/

wyrzutnia hot stars jest super miałem ją na sylwka i bardzo polecam. Cena to około 70-80zł

a tu masz film tej wyrzutni: http://pl.youtube.com/watch?v=g3KTQmFMs5k

Dałem film do new age, ale new age to jest to samo co hot stars (takie same efekty)

• 0
Opublikowano

bardzo wam dziekuje za pomoc a niech modowie nie usuwają tego tematu może mi sie jeszcze przyda a jak zdecyduje że juz niepotrzebny to wysle pw np do witus
@fear: co do tej stronki co podałęś to nigdy nie widziałem czegoś takiego jak "maroon" a i mam wrażenie że nie ma peonii i brokatu bo chyba było by brocade i peony nie? xD

• 0
Opublikowano

A wie ktoś jak wygląda efekt "srebrna ryba" -- występuje często w opisach wyrzutni z SP

• 0
Opublikowano

WoW jaki speed xD Aha czyli efekt do D*** :P
On byl jak dobrze pamiętam w jednej z rakiet z Hong-kongkung-fu . To była chyba rakieta "crazy bees" czy jakoś tak xD ?

• 0
Opublikowano
To była chyba rakieta "crazy bees" czy jakoś tak xD ?

Dokładniej Thousand Bees. Może tego dobrze nie widać, ale w efekcie "ryby" w przeciwieństwie do Thousand Bees są niebieskie gwiazdki.
Ale trzeba przyznać że efekty bardzo podobne.
Efekt ryby można też spotkać w Artilery Shells SP0008 ( film Kamilegionisty - http://pl.youtube.com/watch?v=3UDda92qssQ )
  • 0
Opublikowano

nareszcie po miesiącu ponad ktoś odkopał ten temat :) jeszcze będzie dobrze jak powiecie jak wygląda efekt orła bo jak to napisałem na shoutboxie to nikt nie raczył nawet na to popatrzeć :evil: :evil: :evil: