Achtung111 0 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Widzialem w 2007 w plusie taka wyrzutnie:Symbol:brakNazwa:Magic MommentsEfekt: nieznany Cena: 35zl w plusieStrzaly: 100!!!Zdjecie:brakFilm:brak -Prosze wrzucic jak ktos malub chociaz opis efektu Za taka cene 100st. i nie taki maly kaliber?? Ciekawy jestem efektu i czy w tym roku tez bedzie :roll: Jakby byla to bym od razy lecial kupowac :evil: :twisted: Cytuj
Tele 0 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tak , widziałem tę wyrzutnie w plusie , kaliber to 7mm , więc to będzie coś jak by wyrzutnia stu jednostrzałowych rzymskich ogni w różnych kolorach . Zastanawiałem się nad jej kupnem ,ale gdy zobaczyłem kaliber zniechęciłem się od razu .A tu niespodzianka : chcałem kupić ową wyrzunię i ściągnołem jej zdjęcie jeszcz przed zmianą oferty . Oto Fotka : Cytuj
Achtung111 0 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2008 To wkoncu kupiles ja czy nie?! Jaki miala efek (znalazlem na you tube takie cos :http://pl.youtube.com/watch?v=eb6OAsUhq3U&...feature=related Czy to ta? Bardzo fajna jak za 35zl (+MP mowi ze to ta ale nie kosztuje 35zl tylko ok 170zl ale w plusie byla po 35 wiec juz nie wiem...) Cytuj
Milan84 0 Opublikowano 13 Stycznia 2008 miałem ją i żałuję . lepiej bylo mi kupić Sfinxa i jakiegoś baleta 150 gwiżdżących. I lepsza zabawa by była. Bardziej mi balet się podoba niż te dno. achtung to nie ta wyrzutnia. Ta co dałeś link to jest jeszcze ok Cytuj
Tele 0 Opublikowano 13 Stycznia 2008 To wkoncu kupiles ja czy nie?! Jaki miala efek (znalazlem na you tube takie cos :http://pl.youtube.com/watch?v=eb6OAsUhq3U&...feature=related Czy to ta? Bardzo fajna jak za 35zl (+MP mowi ze to ta ale nie kosztuje 35zl tylko ok 170zl ale w plusie byla po 35 wiec juz nie wiem...) Nie przecież pisze , że się zniechęciłem . Swoją drogą to uwżam żeby lepiej już kupić 5 50strz. kosarek i połączyć koło siebie. Cytuj
Achtung111 0 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 A moze ktos opisac jaki ta co jest w temcie ma efekt?? Bo juz sie pogubilem :???: Porownywalny do Wrath of the goods? Czy gorsza?Ma ktos opis efektu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi