Mam pytanie chce kupic sobia w tym roku na sylwka mozdziez z biedronki ( o ile bedzie ) i nie wiem jak sie je odpala. A drugie pytanie: ile musi byc odleglosci od domu i ludzi bo ja strzelam przed domem tuz przy schodach bo dalej jest ulica i jest to ok 5 m od domu i ludzi a z tylu domu nie moge bo nad podworkiem idzie kupe kabli Zawsze tak strzelalem rakietami wyrzutniami i wszystko bylo OK i teraz nie chce zeby cos sie stalo ani stracic kasy. Moze lepiej jakies rakiety? Pomozcie Jutro dam zdjecia jak wyglada miejsce gdzie strzelam.
Pytanie
Achtung111 0
Mam pytanie chce kupic sobia w tym roku na sylwka mozdziez z biedronki ( o ile bedzie ) i nie wiem jak sie je odpala. A drugie pytanie: ile musi byc odleglosci od domu i ludzi bo ja strzelam przed domem tuz przy schodach bo dalej jest ulica i jest to ok 5 m od domu i ludzi a z tylu domu nie moge bo nad podworkiem idzie kupe kabli Zawsze tak strzelalem rakietami wyrzutniami i wszystko bylo OK i teraz nie chce zeby cos sie stalo ani stracic kasy. Moze lepiej jakies rakiety? Pomozcie
Jutro dam zdjecia jak wyglada miejsce gdzie strzelam.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi