Zastanawiam się co kupić do 20 zł jakąś wyrzutnie big bang, bazooke 4, czy macrocosmos 1 & macrocosmos 2. Przy okazji to bardziej się opłaca tyrant czy dont worry? @mp: mi sie nie podoba macrocosmos 3 jakieś takie dziwne ma rozpryski. a nawet lepiej że doradzacie mi tyranta bo tyrant jest tanszy niż jw20 a za te 4 zł kupie sobie katiuszke albo jakieś petardy lub kamikadze #edit : mógłby ktoś zapodać film obojetnie jakiej bazooki?? (najlepiej 4, ale mogą być inne). Ważne
Jeszcze jedno: jest konkurencja: co wybrać? arctic & hot, hot& macrocosmos 1, arctic & macrocosmos 1, arctic & macrocosmos 2, macrocosmos 2 & macrocosmos 1? (nie gadajcie o 3 bo mi sie nie podoba)
Pytanie
xHESTIABUMx 0
Zastanawiam się co kupić do 20 zł jakąś wyrzutnie big bang, bazooke 4, czy macrocosmos 1 & macrocosmos 2. Przy okazji to bardziej się opłaca tyrant czy dont worry?
@mp: mi sie nie podoba macrocosmos 3 jakieś takie dziwne ma rozpryski. a nawet lepiej że doradzacie mi tyranta bo tyrant jest tanszy niż jw20 a za te 4 zł kupie sobie katiuszke albo jakieś petardy lub kamikadze
#edit : mógłby ktoś zapodać film obojetnie jakiej bazooki?? (najlepiej 4, ale mogą być inne). Ważne
Jeszcze jedno: jest konkurencja: co wybrać? arctic & hot, hot& macrocosmos 1, arctic & macrocosmos 1, arctic & macrocosmos 2, macrocosmos 2 & macrocosmos 1? (nie gadajcie o 3 bo mi sie nie podoba)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi