Skocz do zawartości

[AMATOR POKAZ] Sylwester 2007/2008 - Velibrum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku powiem że nie należy spodziewać się dzieła sztuki :smile:
Montaż w WMM, kadr też nie najlepszy ( filmowała mama kolegi )
Początek różni się jakościowo od pozostałej części. Spowodowane jest to tym że na kamerze nie został sfilmowany praktycznie żaden wybuch rakiet. Użyłem więc filmu z aparatu. Później jest już film z kamery. Ewentualne cięcie sie obrazu podczas oglądania to wina WMM :neutral:
Filmy z efektami pojedynczych wyrzutni można zobaczyć na moim YouTubowym koncie.

Link do pobrania ( 42,9 mb ) - http://www.sendspace.pl/file/SV5GM9Xa/

Link do filmu na YouTube - http://pl.youtube.com/watch?v=gbCRu7zWUZ0

Enjoy :mrgreen:
Pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Spoko filmik, u mnie 9/10. Ale Black Cat to Ci nieźle wyj...ł, jakby prof tylko z mniejszą ilością strzałów :mrgreen:

Opublikowano

Bardzo ładnie :] Fajnie wyszły ci rakiety które po pare leciały, z wyrzutni ładny był Uran, Arctic no i Sfinx oczywiście :mrgreen: Szkoda tego black cata bo strasznie szybko poleciały pociski :???: JW90 by wyszedł dobrze gdyby te ostatnie strzały nie wyleciały za szybko, no ale przecież to nie Twoja wina... ;)

Opublikowano

Wilgoć, wilgoć i jeszcze raz wilgoć :mad:
:arrow: przyczyna "rozklejenia" się mojego pokazu, efekt widoczny również na powyższym filmie przy wyrzutniach JW42 i JW90

Opublikowano

Super pokaz urządziłeś;] najbardziej podobała mi się wyrzutnia jw90 ;) ocena pokazu 9+/10

Opublikowano
Wilgoć, wilgoć i jeszcze raz wilgoć :mad:
:arrow: przyczyna "rozklejenia" się mojego pokazu, efekt widoczny również na powyższym filmie przy wyrzutniach JW42 i JW90

Zgadza się, u mnie na przykład było kilka stopni na minusie i wyrzutnie strzelały szybciej niż na filmach, ale nie aż tak...

Velibrum - Twój film jest dobry. Efekty produktów były super - szczególnie zaskoczył mnie Uran, gdyż miał on duże i bardzo ładne efekty. Ładną wyrzutnią było też JW90 Show of Fireworks, którą w tym roku kupuje. Black Cat dużo za szybki, trochę szkoda że 55 zł trwało 12 sekund... :P Montaż filmu średni, muzyka mi tu niestety w ogóle nie pasuje.