Kamilegionista 0 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Symbol: P2209Nazwa: Master Blazer RocketCena: 28 złZdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/138.jpgFilm - brakMiałem te rakiety, chyba ze 3, 4 lata temu, Efekty są super, o wiele lepsze niż na filmie i nie chodzi tu o jakość tylko że wogóle inne, lepsze. Bardzo mnie zdziwiło że lont zapala się... od góry! :mrgreen: Gdy lont schodzi na dół jest taki mocny flesz, na początku nie wiedziałem o co chodzi, tak waliło po oczach cena to podobno 28 zł, tak pisze w cenniku ale ja nie pamiętam za ile kupiłem. Filmu niestety nie mam bo wtedy nie miałem aparatu i na tym forum też nie byłem. Cytuj
jano 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 wg. mnie dobre sa te rakiety. Tylko ten flesz troszke nie tak, bo jak ja odpalałem w środku odpalania stuffu, i nie odbiegałem aż tak od rakiet, to 3 iskry wypaliły mi dziurę w kurtce. Poza tym później przez około 10 minut nic nie widziałęm. Tylko wieelki biały punkt! :smile: Cytuj
neone 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 a one są jeszcze w sprzedaży bo nie ma ich w cenniku ani na stronie sp?? Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2008 Trudno powiedzieć, ponieważ na stronie nie ma wszystkiego co jest w hurtowni, w cenniku to samo, jest sporo rzeczy ze starego cennika.W tym roku chciałbym je dostać, ale wątpie niestety żeby były Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi