DaSc12 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 a ja interesuje sie:uprawiam: CAPOEIRE.PARKOUR,KOLARSTWOineresuje sie:meczami elany torun ZKS ZKS ELANA TORUN HOOLIGANSchodze na ustawki z wibrami (apator wibry)gram na kompiesiedze na tym o to forum siedze na forum unicar-capoeira( www.unicar-capoeira.pl )no i escze inne pozdro :twisted: :twisted: :twisted:I OCZYWISCIE KUPUJE PRZEZ CAŁY ROK FAJERWERKI!!! : : Cytuj
jano 0 Opublikowano 18 Stycznia 2007 1. fajerwerki2.hm.. fajerwerki3.uprawiam sport judo4.fajerwerki5.battlefield6.jazda na quadach7.fajerwerki8.język HTML9fajerwerki10.gra na keyboard'zie Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Interesuje sie:- Pilka nozna :mrgreen: -Fajerwerki :mrgreen: -Koszykowka :mrgreen: -Siatkowka :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 19 Stycznia 2007 *PIŁKA NOŻNA (L) :twisted: *Fajerwerki ofc.*Komputery Cytuj
karolexis 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja tak:-Pirotechnika-Le Parkour-Lowridery-Muzyka-Modelarstwo Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Moje zainteresowania to:- pirotechnika amatorska (moze kiedys zajme sie profesjonalna...)- chemia- fizyka- astronomia- biologia Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 15 Września 2007 -fajerwerki-koleje-technika-nauki ścisłe (chemia rox)EDIT: Informatyka, elektronika, komputery (potrafię zarywać noce przy kompie) Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 15 Września 2007 Moje zainteresowania to : 1. FAJERWERKI, ( szczególnie te kupne ), 2. Gry komputerowe, ( głównie strategiczne ), 3. JESZCZE RAZ FAJERWERKI TO MOJA PASJA !!! 4. Zwierzęta, geografia 5. Gastronomia ( nie żartuję ) 6. Muzyka ( nowości )edytowałem ten post bo wtedy nie wypisałem wszystkich moich zainteresowań Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 17 Września 2007 nr 1 to przede wszystkim BASKET (koszykówka) który czynnie uprawiam RuLeZz nr 2 egzekwo pirotechnika i bukmacherkanr 3 ogólnie sport, ale najbardziej to siatkówka (przy każdej okazji gram) i pewnie wyda wam się to dziwne, ale piłkę nożną oglądam tylko jak jest jakiś fajny finał.nr 4 nauka, ale nie siedzenie przed książkami, ale takie różne programy w tv typu brainiac, mythbusters, różne programy o przyrodzie i takie tam :razz: nr 5 komutery tak z grubsza to wszystko z rzeczy, które bardzo lubię Cytuj
Gość Osa Opublikowano 17 Listopada 2007 Moje zainteresowania To :Pirotechnika Informatyka MuzykaSportRowery Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja interesuje się :numizmatykąpirotechnikąroweramiASG :mrgreen: komputerami Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 25 Listopada 2007 ja sie intresuje :fajerwerki kupnefajerwerki amatorskie<ręcznie robione> numizmatykabmxzwierzetaładne dziewczyny :mrgreen: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 Moje zainteresowania to pirotechnika amatorska (nasze fajerwerki), jeżdżę na deskorolce, ale teraźniejszą zajawką to gastronomia, interesuję się tym od lat dwóch i dlatego też poszedłem do takiego technikum, potem mam zamiar iść gdzieś do baru/restauracji a po jakimś czasie jak Bóg pozwoli i wygram w totka, otworze własną restaurację , interesuje się także zapalniczkami, mam swoją kolekcje , trochę nowe technologie, fora PHPBB2 by przemo (a raczej modyfikacja i opytmalizacja). To tyle Cytuj
rakieta 0 Opublikowano 22 Marca 2008 Moje zainteresowania to: :arrow: ASG-mam M4 A1 :arrow: Strzelanie z wiatrówki-na strzelnicy w ks orzeł :arrow: narciarstwo-slalom gigant,freeride :arrow: fajerwerki :arrow: komputer :arrow: rowery Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 27 Marca 2008 -Fajerwerki-Graffiti-Deskorolka-Snowboard-tramwaje,pociagi,autobusy,metro :razz: hehe Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja lubie buszować po internecie, oglądać filmiki na spryciarze.pl, oczywiscie fajerwerki, granie na nowiutkim xboxie 360, lubie koty, muzyke jumpstyle, hip-hop i piłke nozna. a i pływanie Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ja lubię / interesuje się:-Komputery -Internet-Motoryzacja(tuning)-Fajerwerki-Muyzka Cytuj
mireck 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Moje zainteresowania:-terrarystyka :mrgreen: sam mam 6 jaszczurek-zoologia-fajerwerki-muzyka Cytuj
Macio1994 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja interesuje się:+Fajerwerki+Kolarstwo+Oraz czasem połowi sie ryby z kumplami :mrgreen: Cytuj
redzik 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja to lubie tak:-fajerwerki : -motoryzacje-gry online-rowery-wędkarstwo Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 -pirotechnika amatorska(samoróbki)-pirotechnika amatorska(kupna)-ogień-wodę -elektronikai jeszcze raz piro he he Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi