fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Symbol:JW87 Nazwa: Wyrzutnia JW87 Exclusive CollectionLiczba strzałów 12 (4x3)Kaliber 30mmOpis: Fan Shape Multicolour glittering peonyCena 32zl w detaluZdjęcie Bardzo ładna, dynamiczna wyrzutnia. Według mnie lepsza niż JW90. Pociski nie lecą wysoko, co dodatkowo potęguje ogrom efektu. Miałem na ostatniego Sylwestra i polecam. Jedyna wada to mała ilość strzałów, ale FAN w tej cenie to i tak dobra inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 TO za 30 zł!? :o :shock: Na następnego sylwka biorę dwie! Super efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Master 0 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 bardzo fajna wyrzutnia!!! na pewno ją kiedyś kupię :mrgreen: : : : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 jano Tą wyrzutnie można kupić nawet za 26zł, ale znacznie lepsza od niej jest JW90. I to bym ci proponował brać. a cena, ilość strzałów, kaliber wszystko to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dako 1 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Super wyrzutnia mam ją w planach na sylwka 08/09 zamierzam ją zakupić na fajerwerkimarket.pl za cenę hmm nie jestem pewien chyba 34zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Wyrzutnia bardzo ładna , ale jw90 ma najlepszy finał(gęsty cracling).Za tą cenę bardziej opłaca się kupić JW90 , która może konkurować nawet ze sfinxem.7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie będę polemizował czy JW87 czy JW90 jest lepsza. Ja po prostu wolę brokat od crcklingu dlatego napisałem i co jeszcze raz podkreślam według mnie jest lepsza od JW90 dlatego nie generalizuję, że coś jest lepsze czy gorsze tylko daję swoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zamieściłem nowy film wyrzutni JW87 Exclusive Colection na youtubie. Film pochodzi z najnowszej prezentacji Jorga z roku 2007. :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=xJZgCFGv1Mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Rzeczywiście, są bardzo podobne dla tego biorę je dwie i JW90 i JW87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Film z mojego sylwestra Na tego Sylwestra biorę ją jeszcze raz- piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Mój Film z Sylwestra 2008/09 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi