baster88 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 u mnie w Krośnie jest taki sklep z rowerami. kiedyś przechodziłem koło niego i na reklamie pisze ze petardy po 1 gr! wpadam z matką do środka pytam i gość mówi ze są te po1gr. no to wykupiłem im tego troche :grin: ale jak zawsze nie mogłem wyjść tylko z piccolo to kupiłem jeszcze 2 paczki cyrkoblitz po 6zł(1zł za 1 sztuke) :mrgreen: mając juz to wszystko już miałem wychodzić ale pomyślałem że jak juz tu jestem to dorzucę jakis zestawik Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Kupiłem w tym roku 10 paczek zatyczka gipsowa jest głębiej,petarda jest bardziej głośna i to o wiele. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 17 Października 2010 Bardzo fajne petardy, często je na odpustach kupowałem Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 15 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Kb-BGK2a8PkFilmik zrobiony z nudów i jeszcze komórką Cytuj
Net 0 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Co tu dużo pisać - klasyk z dzieciństwa Teraz już tylko można z nich robić karabinki bo pojedyncze strzelanie nie ma sensu, chyba że latem na działce.Net. Cytuj
Raphii 1 Opublikowano 21 Lutego 2011 co roku podstawa mojego stuffu nie wyobrażam sobie chyba sylwestra bez tych petard tanie w dużej ilości dobre do zabawy Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ja wakacje kupuję z 5-10 paczek w sklepie z zabawkami.Huk zdecydowanie mocniejszy niż w tych od hestii i co najważniejsze jak już ktoś napisał nie odpada siarka.Zdecydowanie polecam. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 15 Grudnia 2011 W tamtym roku nie miałem okazji ich kupić, ale w tym roku obowiązkowo w stuffie muszą być Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Te piccolo są głośniejsze od tych z hestii i komety, lecz o wiele szybciej wybuchają !!! Cytuj
Montario 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ahh.. Piccolaki tradycja Każdy powinien je mieć w swoim stuff'ie bo to podstawa kazdego Sylvk'a ;DZdarza się też, że może wybuchnąć w rękach więc i tak w razie bezpieczeństwa można odpalać na ziemi. Cytuj
wrestling242 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 pamiętam w zeszłym roku co chwile w rękach dawało ale byłem w rękawicach tylko tak troche poczułem jak by prąd przeszedł Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak dla mnie to wypasik żeby sie pobawić przed 00.00 do zabawy idealne Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 19 Października 2013 W stuffie zawsze muszą być od kilku lat kupuje po kilka paczek ale to i tak na karabinki pamiętam jak się brało po 10-15 paczek za dzieciaka :DD Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam pytanko. W których piccolo jest więcej czasu do wybuchł? Hestia czy Jorge? Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Mam pytanko. W których piccolo jest więcej czasu do wybuchł? Hestia czy Jorge? Weź EX1 to są lontowe, huk podobny do picollo Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 8 Grudnia 2013 EX1 są na pewno głośniejsze od picollo EX1 Explosive I jest głośniejsze od niektórych ko204 A Picollo to nawet do karabinku się znudziły ale i tak muszą być w stuffie Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 No Panowie, nie ma nawet co porównywać EX1 do Piccolo Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jak dla mnie to ex1 jest nieporównywalnie głośniejsze od piccolo. Pikolaki trzaskają, a ex1 ma huk. Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Jest kolosalna różnica między EX1 a picollo. Nie ma nawet co porównywać Cytuj
sylwester2013 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jak dla mnie to ex1 jest nieporównywalnie głośniejsze od piccolo. Pikolaki trzaskają, a ex1 ma huk. masz racje pikolaki trzaskaja a ex1 robi huk a nie trzask jak piccolo. Cytuj
remik781 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Sa w miare dobre, jak na picolaki, w tej cenie! Lecz nie porównamy ich do niczego lepszego ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi