xHESTIABUMx 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 jakie rakiety polecacie? żeby było jak najwięcej i najmocniej (nie dotyczy thunderów ani diabolów)
0 kameleon 1 Opublikowano 18 Stycznia 2008 jak chcesz żeby było dużo i najmocniejsze to tak sie nie da albo duzo albo najmocniejsze :neutral: jak na ilosć to polecam whisting moon trawel a jak chcesz najmocniejsze to polecam rakiety jupiter te po 4 szt.są super
0 Ronaldinho 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Albo kup sobie zestaw Kung-Fu po 7,99za szt. i tam masz 6 rakiet i jeszcze jakies pierdółki. Rakiety mają bardzo duzy efekt film tej najmniejszej:http://pl.youtube.com/watch?v=3q8abihbPW8
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Speed 4 - 4 rakiety, cena hurtowa to 20 zł Wg mnie powinieneś je brać, bo rakiety są super!!
0 kameleon 1 Opublikowano 18 Stycznia 2008 kung fu jest już w planie i whistling moon też chodzi mi o zestaw jakichs 6 lub 4 bardzo solidnych rakiet. myslalem nad speed 4. ile one kosztują i czy ma ktoś filmik? :mrgreen:#kameleon: ile ten jupiter kosztuje?Edit: sorry że tyle pytań ale czy mefisto też są mocne? chyba ise oplaca bo za 18 zł dostajesz 6 rakiet http://video.google.pl/videoplay?docid=600...h&plindex=0masz film speeda IV ale nie polecam ich kosztują 25 zł paczkasory pomyliło mi sie chodziło mi o casjopeje tu masz film kosztują tyle samohttp://pl.youtube.com/watch?v=eoefPjbEOIA&...D5&index=10http://pl.youtube.com/watch?v=7lcbb5KNtdc&...BD5&index=9
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Na tym filmie Speed'y wypadły słabo, ale uwierz mi, te rakiety na żywo są powalające.
0 kameleon 1 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Na tym filmie Speed'y wypadły słabo, ale uwierz mi, te rakiety na żywo są powalające. mówisz że efekt porażający a masz może ich film w lepszej jakiosci bo nie jestem do nich przekonany czy je kupic za rok moim zdaniem są o wiele lepsze casjopeje
0 xHESTIABUMx 0 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2008 a co byście powiedzieli o zestawie ufo? tam chyba rzymskie jeszcze są #kamilegionista: jak ci sie podobały meteor regny? miałeś je chyba z festivala kameleonie mowisz o UFO?
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Stycznia 2008 No właśnie w tym problem że niewiem które rakiety w moim filmie były nagrywane kiedy, może obejżyj se 1 film z rakiet, najpierw są Jumbo-Jety, potem taka jak by pomarańczowa a później któreś z tych to Speed 4.
0 kameleon 1 Opublikowano 18 Stycznia 2008 ten zestaw to cód miód efekty rakiet naprawde są super niestety nie mam filmu bo się mi baterie wtedy rozładowały ale naprawde jest extra kupuj ten zestaw i casjopeje to cie wyjdzie razem 30 zł :mrgreen:
0 velibrum 12 Opublikowano 18 Stycznia 2008 W cenie do 30 zł chcąc uzyskać 4 - 6 porządnych rakiet mamy do wyboru między innymi:JR23 SPEED III (6 rakiet) - 29 złJR24 SPEED IV (4 rakiety) - 19.50 złJR25 EXCLUSIVE COLLECTION (4 rakiety) - 25 złJR34 MORFEUSZ (4 rakiety) - 28.90 złJR38 BLUE MOON (4 rakiety) - 28.90 złN3501 CASSIOPEIA (4 rakiety) - 19.50 złN3504 GOLDEN LIFE (4 rakiety) - 28.90 złN63501 DRAGON QUEEN ROCKET (4 rakiety) - 19.50 złN63775 DRAGON HOT LIGHT (6 rakiet) - 17.20 złOczywiście rakiety różnią się efektami. Podałem ceny z najnowszego cennika hurtowego, tak więc przy zakupie cena może być wyższa.
0 xHESTIABUMx 0 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wybór zawęziłem do Exclusive Collection, Speed IV i Golden Life. Ktore mają największe rozpryski i różne efekty? Z tego co wiem to wszystkie golden life są takie same
0 Gość Felix Opublikowano 20 Stycznia 2008 Wybór zawęziłem do Exclusive Collection, Speed IV i Golden Life. Ktore mają największe rozpryski i różne efekty? Z tego co wiem to wszystkie golden life są takie same Exclusive Collection ma największe rozpryski
0 MarcePAN 0 Opublikowano 18 Lutego 2008 Rakiety Thunder 12 rakiet za ok.26 zł i dobre efekty (każdy z craclingiem)
0 Achtung111 0 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ludzie czy wy nie umiecie czytać??!! Prżecież w pierwszym poscie autor napisał : nie dotyczy thunderów ani diabolów :roll: :roll: A co do tematy to zgadzam się z Felix'em - Exclusive Collection mają największy rozprysk.A jak chcesz tańsze to weż Cassiopeje albo Killer (4szt tylko za 20zł-- efekty podobno porównywalne do cassiopeji ale są papierowe, czy to prawda?Powiem po sylwku bo je kupię w tym roku
0 kameleon 1 Opublikowano 19 Lutego 2008 Odświeżyliście temat sprzed 1 miecha :mrgreen: Za ten post powinieneś dostać warna.Bardzo dobrze że MarcePAN i achtung111 odświerzyli ten temat ponieważ inni użytkownicy tego forum czasami potrzebują informacji jakie rakiety są najlepsze :neutral:
0 Tele 0 Opublikowano 19 Lutego 2008 Hmm... najleprze rakiety ... skoro dijablo ,thunery , i kung-fu masz w planach to może kup :2x Voo Doo 3775 - JORGEKomplet 6 średnich rakiet.Efekt: kolorowe gwiazdowe, rozpryski.Cena detaliczna (za rakietę): 3zł-5złCena hurtowa (za komplet): 13,80złTekst źródłowy : http://www.fireworks.com.pl/index.php?go=3775I dwanaście w miare fajnych rakiet masz . Te rakiety są również w Zestawie Festival , który jest jedbym z najleprzych zestawów rakiet
0 xHESTIABUMx 0 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 temat nieaktualny biore festival zajefajny mix rakietek są tam speedy, apollo, jupiter zastanawiałem sie ktore wziąć ale jeśli biore festival to sprawa jasna. temat do zamknięcia i nie spamować.
Pytanie
xHESTIABUMx 0
jakie rakiety polecacie? żeby było jak najwięcej i najmocniej (nie dotyczy thunderów ani diabolów)
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi